Procedura de comunicare interna si externa

5x puncte

categorie: Economie

nota: 9.91

nivel: Liceu

. Definitii si abrevieri ale termenilor utilizati in procedura operationala:
7.1. Definitii ale termenilor:
1. COMUNICARE INTERNA: -se refera la schimbul de mesaje ce se realizeaza in interiorul organizatiei, atat pe verticala cat si pe orizontala. Comunicarea este formala atunci cand mesajele sunt transmise pe canale prestabilite. Atunci cand informatiile circula prin canale ce nu[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Procedura de comunicare interna si externa

. Definitii si abrevieri ale termenilor utilizati in procedura operationala:
7.1. Definitii ale termenilor:
1. COMUNICARE INTERNA: -se refera la schimbul de mesaje ce se realizeaza in interiorul organizatiei, atat pe verticala cat si pe orizontala. Comunicarea este formala atunci cand mesajele sunt transmise pe canale prestabilite. Atunci cand informatiile circula prin canale ce nu inscriu in sfera relatiilor de subordonare, este vorba de comunicare neformala. Comunicarea interna se desfatoara in conformitate cu organigrama institutiei;

2. COMUNICARE EXTERNA: -face legatura organizatiei cu institutii, persoane, grupuri din afara scolii, in probleme legate de misiune si viziunea scolii, prestari de servicii, solicitari oficiale, informatii de ordin general etc.
- Prof. Botea Gheorghita raspunde de buna desfasurare a activitatii de informare, urmarind ca toate persoanele interesate si care reprezinta obiectul acestei proceduri sa aiba acces direct la informatiile cu caracter general sau informatiile particulare de care sunt interesate.

- Serviciul secretariat este responsabil de punerea la dispozitie in mod nemijlocit a informatiilor cu caracter general, prin afisarea la avizierul scolii a acestora sau a informatiilor cu caracter particular solicitate de catre persoanele interesate, in cadrul biroului secretariat. Fiecare informare scrisa va fi inregistrata in registrul de intrari-iesiri.
- Sefii compartimentelor, sefii de catedre/comisii metodice sunt responsabili de transmiterea informatiei in cadrul structurii proprii si de preluarea informatiilor, asigurand feed-back.
- Personalul cabinetului medical pentru informarea tuturor cadrelor didactice si nedidactice interesate, precum si acordarea asistentei cand este cazul.

- Profesorii diriginti se ocupa de informarea elevilor si a familiilor acestora asupra situatiei la invatatura si a situatiei disciplinare, la cerere sau de catre ori este cazul.
Nota: Continutul acestei proceduri va fi afisat la avizierul scolii.
- elaboreaza: prof. Voicu Florentin (responsabil CEAC)
- verifica: prof. Fratila Carmen (director adjunct);
- aproba: prof.Raduta Cristinel (director).
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.