Probioticele - o cale naturala

3x puncte

categorie: Medicina

nota: 9.88

nivel: Facultate

Imuno paste se aplica in cavitatea bucala utilizand aplicatoarele din plastic. La folosirea aplicatorului de 32 ml, o doza este de 1 ml si corespunde miscarii cu o pozitie a cursorului pe scala pistonului. La folosirea aplicatorului de 80 ml, o doza este de 1,5 ml si cerespunde apasarii (o data) a butonului de aplicare. O doza aplicata, indiferent de dozatorul folosit, contine aceeasi cantitate de[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Probioticele - o cale naturala

Imuno paste se aplica in cavitatea bucala utilizand aplicatoarele din plastic. La folosirea aplicatorului de 32 ml, o doza este de 1 ml si corespunde miscarii cu o pozitie a cursorului pe scala pistonului. La folosirea aplicatorului de 80 ml, o doza este de 1,5 ml si cerespunde apasarii (o data) a butonului de aplicare. O doza aplicata, indiferent de dozatorul folosit, contine aceeasi cantitate de substanta eficienta.
Dozarea:

Imuno paste se aplica in cavitatea bucala a purcelului nou-nascut, cat mai curand dupa nastere si pe tot parcursul primei zile de viata 1-3 ori/zi.Produsul este folosit si pentru purceii mai mari, 1-2 ori/zi sau se inlocuieste cu IMUGUARD PASTE sau IMUGUARD.Rehymed este un aditiv de hrana menit sa compenseze pierderile de lichide din organismul viteilor pe timpul diareei, conduce la cresterea capacitatii de aparare a organismului si tine sub control dezvoltarea infectiilor enterice.
Compozitie

Rehymed contine glucoza, clorura de sodium, clorura de potasiu, clorura de magneziu, bicarbonate de sodium, samanta de in, oligozaharide, vitamina C, lapte praf de bovina (colostru), pudra pe baza de oua cu anticorpi impotriva celor mai intalniti agenti patogeni cauzatori de infectii enterice la vitei (rotavirus, coronavirus, E. coli) si microorganisme de acid lactic Enterococcus faecium (NCIMB 11181).
Mod de actiune

Rehymed este destinat viteilor suferinzi de diaree. Acest produs inlocuieste lichidele pierdute de organism ca urmare a diareei, controleaza procesul de deshidratare a organismului, substituie ionii pierduti, asigura echilibrul dintre acid si baza si este o sursa de energie pentru organism. Microorganismele probiotice impreuna cu alte componente dietetice imbunatatesc functiile digestive si inlatura consecintele bolilor diareice. Anticorpii specifici prezenti in colostru si in pudra de oua neutralizeaza cei mai multi dintre agentii patogeni cauzatori de boli enterice si controleaza raspandirea acestora.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.