Printul Caspian

3x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.63

nivel: Gimnaziu

Acolo copiii fusese luati dintr-o data intr-o padure, acea padure era din Narnia. Acolo copiii regasisera vechiul lor castel unde domnea cu mult timp in urma, deacolo ei isi luasera darurile si vesmintele de mai demult care le primisera tosii in afara de Edmund. Mergand pe acolo ei salvasera un pitic din mana unor oameni. Pitivul le povestise despre noul rege al Narnie Caspian. Caspian fusese cres[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Printul Caspian

Acolo copiii fusese luati dintr-o data intr-o padure, acea padure era din Narnia. Acolo copiii regasisera vechiul lor castel unde domnea cu mult timp in urma, deacolo ei isi luasera darurile si vesmintele de mai demult care le primisera tosii in afara de Edmund. Mergand pe acolo ei salvasera un pitic din mana unor oameni. Pitivul le povestise despre noul rege al Narnie Caspian. Caspian fusese crescut de unchiul sau Miraz, regele Narniei.

Dar Caspian tinea cel mai mult la doica sa, care ii povestea despre vechi narnieni, adica animalele vorbitoare, fauni si altele de care aici nu se auzisera si nici nu se vazusera peatunci caci Miraz regele nu dorea asta. Doica fusese izgonita pentru fapta sa. Cornelius invatatorul lui Caspian ii spuse multe taine din vechea Narnie si chiar despre copii. Dar intr-o noapte fusese anuntat de Cornelius sa fuga caci regele pusese gand rau pe el.

Caspian aflase totul despre Vechea Narnie si creaturile ei statuse cu ele si le devenise prieten dar Vechea Narnie devenise in pericol dupa ce Miraz vroia sa atace Narnia veche. Caspian devenise conducatorul animalelor, a faunilor, minotaurilor si celorlalte creaturi din vechea Narnie in razboiul dintre Narnieni buni adica ei si Narnieni rai condusi de regele Miraz.

Copiii il gasisera pe Caspian, se impritenisera si condusera impreuna batalii contra regelui Miraz. Intr-o zi Peter se luptase cu insusi Miraz. Peter reusise sa-l invinga. Dar apoi cu toti incepura ultima batalie care fu castigata cu succes de Vechii Narnieni.
Leul Aslan venise si el sa-l incoroneze pe Caspian ca rege. Si sa-i trimita pe Peter,Susan, Edumund si Lucy acasa.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.