Prezentarea societatii

3x puncte

categorie: Economie

nota: 9.82

nivel: Facultate

Societatea Comerciala SOLAR CONSTRUCT S.R.L. este o societate relativ tanara aparuta pe piata locala si zonala a prestatorilor de servicii din domeniul lucrarilor de constructii, anul infiintarii acesteia fiind 1993.Societatea si-a inceput activitatea cu lucrari de mai mica amploare, dar care prin calitatea executiei si seriozitatea cu care au fost abordate angajamentele contractuale cu clientii,[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Prezentarea societatii

Societatea Comerciala SOLAR CONSTRUCT S.R.L. este o societate relativ tanara aparuta pe piata locala si zonala a prestatorilor de servicii din domeniul lucrarilor de constructii, anul infiintarii acesteia fiind 1993.Societatea si-a inceput activitatea cu lucrari de mai mica amploare, dar care prin calitatea executiei si seriozitatea cu care au fost abordate angajamentele contractuale cu clientii, au adus cel putin capitalul de incredere care sa o recomande pentru noi colaborari.

Capacitatea organizatiei de a se adapta cu rapiditate cerintelor in continua schimbare ale clientilor si, in general, ale pietei serviciilor din domeniul constructiilor, a dat posibilitatea contractarii de lucrari care au presupus un grad sporit de dificultate sau care a presupus utilizarea de materiale si tehnologii noi.
Acest lucru a fost posibil in conditiile in care managementul firmei a inteles din primul moment ca unul din elementele cheie ale functionarii proceselor este capabilitatea personalului si ca trebuie sa intreprinda actiuni care sa garanteze permanenta ei concordanta cu cerintele.
S.C. SOLAR CONSTRUCT S.R.L.

este o firma dinamica, dornica sa-si consolideze pozitia pe segmentul de piata pe care actioneaza prin executii de lucrari al caror element de referinta sa fie CALITATEA.(7) Faptul ca in prezent firma are in executie lucrari cu beneficiari reprezentativi pe plan national demonstreaza ca directia catre care se indreapta dezvoltarea firmei este cea buna.(8) Activitatea S.C. SOLAR CONSTRUCT S.R.L. se desfasoara in conditiile unei permanente preocupari pentru protectia mediului inconjurator si mai ales pentru a asigura siguranta deplina a oamenilor in actiunile acestora.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.