Prezentarea organizatiei

3x puncte

categorie: Management

nota: 9.81

nivel: Facultate

Pentru a creste utilitatea si sfera de aplicare a metodelor utilizate in vederea insusirii continutului lucrarii este abordat domeniul industrial, o intreprindere de dimensiune peste medie.
Pentru cei zece ani de activitate este prezentata evolutia vanzarilor din produsele de baza realizate de societate, produsele A, si C aflate spre faza de maturitate si produsul B trecut de aceasta faza. [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Prezentarea organizatiei

Pentru a creste utilitatea si sfera de aplicare a metodelor utilizate in vederea insusirii continutului lucrarii este abordat domeniul industrial, o intreprindere de dimensiune peste medie.
Pentru cei zece ani de activitate este prezentata evolutia vanzarilor din produsele de baza realizate de societate, produsele A, si C aflate spre faza de maturitate si produsul B trecut de aceasta faza. Utilajele din dotarea societatii au un grad ridicat de uzura fizica si morala, majoritatea avand 8-10 ani de functionare.

Birourile administratiei si compartimentele functionale sunt amplasate intr o cladire cu o suprafata totala de 5000 metri patrati.
3. PROCESE DE PRODUCTIE SI TEHNOLOGIIProcesele de productie se desfasoara in cele doua sectii amplasate una in continuarea celeilalte pentru a se asigura continuitatea fluxului tehnologic de la magaziile de materii prime pana la cele de produse finite.Sectia I functioneaza intr o cladire cu o suprafata totala de 7500 mp in care sunt amplasate utilajele, vestiarele, grupul social, magazii. Un utilaj ocupa in medie 10 mp iar suprafata totala disponibila pentru amplasarea acestora este de 4800 mp.

Sectia a II-a functioneaza intr o cladire cu o suprafata de 9000 mp din care pentru amplasarea utilajelor sunt disponibili 6500 mp. Pentru locurile de munca manuale suprafata necesara este de 5 m2 pe loc de munca. Gradul scazut de mecanizare la semifabricate, subansamble si produse este determinat de operatiile de montaj care se executa manual, pe mese de lucru, productivitatea fiind destul de scazuta. In atentia specialistilor unitatii se afla problema inlocuirii treptate a meselor de lucru cu benzi transportoare.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.