Prezentarea generala a schelei de petrol Moreni

7x puncte

categorie: Geografie

nota: 10.00

nivel: Facultate

In structura de productie a societatii Schela de Petrol Moreni, se pot organiza sectii, sectoare si ateliere de productie, probe productie si reparatii sonde, mecanice si energetice, lucrari de suprafata si altele, constituite dupa cum urmeaza:sectia de productie titei, se constituie, de regula pentru exploatarea unui zacamant. Daca sunt zacaminte mici, sectia se organizeaza pentru mai multe zacam[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Prezentarea generala a schelei de petrol Moreni

In structura de productie a societatii Schela de Petrol Moreni, se pot organiza sectii, sectoare si ateliere de productie, probe productie si reparatii sonde, mecanice si energetice, lucrari de suprafata si altele, constituite dupa cum urmeaza:sectia de productie titei, se constituie, de regula pentru exploatarea unui zacamant. Daca sunt zacaminte mici, sectia se organizeaza pentru mai multe zacaminte.
Aceasta sectie cuprinde si formatiile de interventie aferente si este condusa de un sef de sectie, ajutat de un adjunct de sef de sectie, precum si de ingineri specialisti la schimb;

sectorul de productie se constituie in cadrul sectiilor de productie mari, cu raza intinsa de activitate, pentru exploatarea unor zacaminte izolate. Sectorul de productie poate fi organizat si independent, sub coordonarea directorului adjunct de productie.
Seful de sector se asimileaza adjunctului de sef de sectie de gradul III;sectia tehnologii noi si intensificare factor cuprinde: sonde de injectie si piezometrice, statii de injectie, colectare si distribuitoare de injectie, statii de filtrare apa si formatii de interventie;

sectia de gaze - gazolina, se constituie cu cel putin 5 formatii de lucru in schimbul cel mai mare, in schelele de productie de gaze si gazolina si este condusa de un sef de sectie care poate fi ajutat de un adjunct sef de sectie si / sau ingineri specialisti la schimb.
La schelele cu petrol cu gaze libere in exploatare, se pot constitui sectii distincte de gaze sau gaze - compresoare potrivit criteriilor prevazute la sectia tatei.

Sectia compresoare se constituie la schelele cu statii de comprimare gaze sau aer avand putere instalata mai mare de 10.000 CP in gazomoto si turbocompresoare si peste 30.000 CP in electrocompresoare.
Sectia este condusa de un sef de sectie ajutat de un adjunct sef de sectia de probe de productie si reparatii capitale sonde, se poate constitui una pe schela cu un numar minim de 5 formatii de lucru, este condusa de un sef de sectie si /sau de ingineri specialisti la schimb.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Geografie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.