Prezentarea generala a procesorului de tabele

7x puncte

categorie: Informatica

nota: 10.00

nivel: Facultate

ara de meniuri, (fig. 2.4) situatA" imediat sub bara de titluri, permite selectarea unei comenzi 1-2-3. Comenzile Lotus ou sunt sub forma meniurilor derulante. OpAAiunile meniurilor Ażi comenzile sunt contextuale, adicA" se schimbA" in funcAAie de tipul ferestrei in care se aflA" utilizatorul (fereastra Sheet sau Script). Cand fereastra Sheet este activA", meniurile se schimbA" sub influenAAa sel[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Prezentarea generala a procesorului de tabele

ara de meniuri, (fig. 2.4) situatA" imediat sub bara de titluri, permite selectarea unei comenzi 1-2-3. Comenzile Lotus ou sunt sub forma meniurilor derulante. OpAAiunile meniurilor Ażi comenzile sunt contextuale, adicA" se schimbA" in funcAAie de tipul ferestrei in care se aflA" utilizatorul (fereastra Sheet sau Script). Cand fereastra Sheet este activA", meniurile se schimbA" sub influenAAa selecAAiei active (celulA", camp, grafic etc.).

Pentru activarea meniurilor se apasA" tasta Alt sau tasta funcAAionalA" F10.De asemenea, bara de meniuri mai conAAine, in stanga, butonul sistem de control al registrului de lucru (fiAżierului) sau documentului, iar in partea dreaptA" un buton de maximizare/revenire a documentului. Aceste butoane sunt invizibile cand este vizibilA" fereastra zonei de lucru aferentA" documentului.Fig. 2.4 Bara de meniuri

Bara de editare (fig. 2.5) se compune din indicatorul de selectare (sau de poziAAie), navigatorul, indicatorul de selectare al funcAAiilor @, butonul de anulare, butonul de confirmare Ażi zona de date.
Indicatorul de poziAAie sau de selectare afiAżeazA" adresa sau numele selecAAiei actuale, adicA" un camp, un grafic, o tabelA" de interogare, sau un obiect inclus.Navigatorul afiAżeazA" lista campurilor numite din fiAżierul curent.Selectorul funcAAiilor @ permite afiAżarea meniurilor funcAAiilor @ Ażi alegerea funcAAiei @ dorite.

Zona de date permite introducerea Ażi modificarea conAAinutului unei celule. A"n momentul introducerii de funcAAii @, formule, numere, Ażiruri de caractere, procesorul 1-2-3 afiAżeazA" aceste date intr-o "casetA" de conAAinut". Utilizatorul are posibilitatea sA" confirme informaAAia introdusA" (prin apA"sarea butonului "Confirm") sau de a o infirma Ażi deci anula (apA"sand butonul "Cancel").
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Informatica

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.