Prezentarea cartii Cheia succesului

5x puncte

categorie: Romana

nota: 9.20

nivel: Liceu

Stimați colegi și profesori, vin astăzi în fața dumneavoastră cu o carte, mesajul căreia este cu adevărat magic și poate fi rezumat printr-o frază ,, Există măreție în fiecare dintre noi”
Autorul cărții este Peter Colwell, orator motivațional, scriitor și editor premiat. Este absolventul Universității din Geogetawn, luîndu-și licența în științele limbii. În iunie 2000 a participat la[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Prezentarea cartii Cheia succesului

Stimați colegi și profesori, vin astăzi în fața dumneavoastră cu o carte, mesajul căreia este cu adevărat magic și poate fi rezumat printr-o frază ,, Există măreție în fiecare dintre noi”
Autorul cărții este Peter Colwell, orator motivațional, scriitor și editor premiat. Este absolventul Universității din Geogetawn, luîndu-și licența în științele limbii. În iunie 2000 a participat la un concurs internațional al oratorilor, dovedindu-se a fi unul din cei mai buni 72 de oratori ai lumii. El a absolvit și niște cursuri pentru o Comunicare eficientă și relații interumane,fiind susținătorul unui alt gînditor motivațional , Dale Carnegie,care a scris despre cum să-ți faci prieteni și cum să motivezi oamenii. Colwell este și proprietarul unei edituri, este susținut de soția sa și în prezent lucrează la cartea ,, Investește o atitudine”.

V-ați întrebat oare vreodată ce înseamnă succes? Este succesul o viață de lux și bogăție? Obținerea unui doctorat în specialitatea aleasă? Participarea la un maraton sau poate parcurgerea primului tău kilometru? Succesul înseamnă, cu siguranță, lucruri diferite pentru oameni diferiți. Există multe căi în viață care duc la succese și împliniri. Colwell ca autor este inventiv. El folosește ca procedeu esențial dezvăluind pe paginile fiecărui capitol esența succesului care înseamnă Străduință, Unicitate, Creare, Condiționare, Expectativă, Savurare.

Citind cartea, am aflat despre mulți oameni care păreau a fi neputincioși , dar adunîndu-și toate resursele intelectuale și emoționale și dorind să lupte pentru propria sa existență, au devenit oameni de vază, inteligenți și echilibrați. Sinceritatea , perseverența, dorința de a obține ceva demn în viață,sînt aspecte ale vieții noastre pe care le-am putea îmbunătăți.

Eroii acestei cărți sînt însuși autorul, soția lui, Trevia, tatăl său și mulți oameni pe care i-a cunoscut autorul în viața sa. El a descris propriul său drum și drumurile pe care au mers ceilalți ca să capete succes.Sînt niște situații de viață obișnuite, niște adevăruri care par atît de simple și clare, dar atît e de greu cîteodată să le urmezi.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Romana

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.