Prezentarea agentiei de imobiliare Star Intermed

5x puncte

categorie: Management

nota: 8.36

nivel: Facultate

Departamentul de marketing
Se ocupă de promovarea ofertelor agenției prin acțiuni ca publicitate, participare la târguri și expoziții, realizarea unor acțiuni de natura relațiilor publice.

Impactul profund pe care tehnologia informatiei il are in tot ceea ce inseamna comunicare, coordonare, sincronizare a dus la implementarea unor sisteme informatice perfor[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Prezentarea agentiei de imobiliare Star Intermed

Departamentul de marketing
Se ocupă de promovarea ofertelor agenției prin acțiuni ca publicitate, participare la târguri și expoziții, realizarea unor acțiuni de natura relațiilor publice.

Impactul profund pe care tehnologia informatiei il are in tot ceea ce inseamna comunicare, coordonare, sincronizare a dus la implementarea unor sisteme informatice performante ce sustin activitatea noastra curenta. Planurile de dezvoltare concepute pe termen scurt, mediu si lung au in vedere actualizarea permanenta a acestora, astfel incat sa constituie unul din factorii decisivi ce contribuie la dezvoltarea ofertei noastre curente.

Marketingul imobiliar este procesul managerial care se ocupa cu identificare ,anticiparea si satisfacerea in mod profitabil a necesitatilor clientilor ce tranzactioneaza imobile pe piata imobiliara.Oferta de servicii,exprima productia de servicii in cadrul pietei .

In momentul aparitiei pe piata imobiliara a ofertei, aceasta este incompleta fiind alcatuita din elemente care au un caracter pozitiv.Specificul serviciului imobiliar face ca oferta sa se intalneasca cu cererea , iar in momentul prestatiei efective ,cererea se identifica cu produsul livrat,rezultand oferta reala.

Produsul propriu-zis oferit de serviciile imobiliare are un caracter unitar fiind alcatuita dintr-o serie de servicii care desi prestate separat se afla intr-o stransa relatie.Agentiile imobiliare isi pot stabili si controla de cele mai multe ori,preturile pe care le percep pentru serviciile oferite.

Acest lucru devine posibil deoarece este evident ca o asmenea organizatie isi poate controla costurile care constau in:chiria pentru spatiul in care isi desfasoara activitatea;salariile ;mijloacele fixe ;energia electrica;incalzirea;cheltuieli de publicitate si mica publicitate imobiliara;cheltuieli de comunicare

Agentia imobiliara trebuie sa perceapa preturi care sa acopere toate aceste cheltuieli si sa aduca profit.Principalele activități desfășurate în cadrul acestuia sunt:efectuează analiza periodică a cotelor de piață deținute și a impactului avut de noile servicii lansate asupra potențialilor clienți în scopul elaborării unor strategii de piață pertinente și flexibile;
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.