Practica de specialitate BCR

3x puncte

categorie: Finante-banci

nota: 9.63

nivel: Facultate

Contul Ideal MICRO BCR;Este un produs de investire a surplusuli de lichiditati, pe termen scurt, cu scopul valorificarii superioare a disponibilitatilor. Dobinda este variabila si diferensiata pe transe valorice, calculanduse la soldul zilnic al contului si se bonifica lunar, in ziua din luna corespunatoare date in care sa deschis contul, sau la data lichidari contului.Crediteaza activitatea clie[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Practica de specialitate BCR

Contul Ideal MICRO BCR;Este un produs de investire a surplusuli de lichiditati, pe termen scurt, cu scopul valorificarii superioare a disponibilitatilor. Dobinda este variabila si diferensiata pe transe valorice, calculanduse la soldul zilnic al contului si se bonifica lunar, in ziua din luna corespunatoare date in care sa deschis contul, sau la data lichidari contului.Crediteaza activitatea clientilor curenta ( rate de credit , de leasing ) precum si refinantarea creditelor acordate anterior, avind destinatie similara .

Este un credit destinat finantarii capitalului de lucru in vederea desfasurarii activitatilor curente .Pachetele EU Office BCR contin toate produsele si serviciile bancare necesarii implementarii unui proiect din fondurii europene si fonduri nationale nerambusabile.Ofera leasing auto pentru orice tip de vehicule, de la autoturisme la vehicule comerciale si flote auto, permite finantarea de echipamente si utilaje industriale, aparatura medicala.

Carduri de debit si de credit BCR;Confort, economie de timp, libertate de miscare.Timpul inseamna bani, mai ales pentru un om de afaceri. De aceea BCR va recomanda o gama larga de servicii, care sa va ajute sa economisiti timp si efort, fara ca afacerea dumneavoastra sa aibe de suferit .Asigurare ANTRPRENOR PLUS;Ca sa se dezvolte, afacerea clientilor trebuie protejata in fata riscurilor, ofera tot ce e nevoie pentru a nu fi afectata de evenimente neprevazute privind bunurile si activitatea ei.

Este o asigurare al carei obiect sunt bunurile unei societati, pierderile finaciare generate de o posibila intreupere a activitatii, dar functioneaza si ca o asigurare de raspundere civila generala. Pentru un viitor profitabil. Pentru ca o afacere sa se dezvolte trebuiesa investiti multe resurse si mult efort. Iar pentru ca veniturile sa creasca in continuare, banii rezultati trebuie investiti mai departe .

Fondurile de investitii de la BCR ofera clientilor solutii ideale pentru cresterea afacerii.Creditul poate fi folosit pentru cumpararea,construirea, amenajarea, viabilizarea, reabilitatea, consolidarea sau extinderea de imobile, fara a se limita la acestea.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Finante-banci

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.