Povestire - Se vede

5x puncte

categorie: Romana

nota: 9.93

nivel: Liceu

Si cand credeai ca tot ce mai vrei este sa te bage cineva in mormant acum tot ce mai vrei e inca o sansa, desi daca ar fi sa vezi totul fara ca ei sa vada ai da tot. Insa ceri.. ceri ce nu ai. Pamant greu peste suflet sa se asterne sa iti ramana doar tie aceste sentimente ce duc la pieryanie, si ca restul sa isi continue menirea. Ei au deja o anumita onoare, neapreciata, dar de aur, caci asa poat[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Povestire - Se vede

Si cand credeai ca tot ce mai vrei este sa te bage cineva in mormant acum tot ce mai vrei e inca o sansa, desi daca ar fi sa vezi totul fara ca ei sa vada ai da tot. Insa ceri.. ceri ce nu ai. Pamant greu peste suflet sa se asterne sa iti ramana doar tie aceste sentimente ce duc la pieryanie, si ca restul sa isi continue menirea. Ei au deja o anumita onoare, neapreciata, dar de aur, caci asa poate fi considerat locul langa poetii morti dar inca in viata.

Insa trebuie sa te bazezi pe abilitatile tale, sa lasi lacrimile orbitoare si scapare sa ai a cauta pentru a continua visurile, sa atingi stelele, sa visezi pentru o mie de ani, sa vezi frumusetile.. acestui secol.Dar acum nu mai poti gandi, luna iti acopera capul. Insa ea dispare si totul revine din acel moment la acea ora neagra. Si tot ce este inscriptionat in acea ora intunecata, tot ce e nascut din acea lumanare plapanda si fara viitor, dar totusi toata sudoarea depusa prin inscrierea acest timpuri prin oasele mainii iti reprezinta aria ce incepe. Si cand toti incep a se prabusi in fantana de lacrimi in fundul muntelui, gasesti franghia si te salvezi si trezesti inimile lor.

Si nimeni nu pare a mai da importanta, si aici in noapte sunt singur si ratacit, si nimeni nu simte durerea care o am in suflet, derere ce priveste la aceasta lume prin ai mei proprii ochi. Si nimeni nu pare a fi interesat unde ma duc eu, unde eu doresc si caut a merge, la un loc unde sa primesc mai multe caldura. Ignoranta ma omoara, singuratatea ma sfasie de viu. Par a fi invizibil si a nu conta nimanui, nimeni nu imi vine in ajutor..

Este intr-adevar acest drum in mijlocul tristetii? Acesta intrebare par a fredona mereu, dar ceva ma opreste si vocea nu mai iese, totul se ineaca si se intuneca brusc..Un ticait... un ticait si atat. Atat trebuie doar... Un ochi deschis si vezi ca totul a fost doar o eroare, o parte neagra a sufletului uman. Si acum poti citi bucuria pe fetele si buzele tuturor.. Un om a revenit printre noi, ai putut vedea din nou zambetul ochilor si fericirea din suflet o puteau simti cu totii. Nu era singur si toti ii erau aproape la necaz, insa din unele nu poti iesi decat cu propiile forte.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Romana

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.