Posibilitati de aplicare a metodei

7x puncte

categorie: Economie

nota: 10.00

nivel: Facultate

Reteaua de distributie este axata in jurul brand-ului TARGA (PC, monitoare, notebook-uri, etc.). Binenteles, este disponibila toata gama de elemente standard care intra in componenta unui PC, firma bazandu-se pe suportul primit de la unul dintre cei mai mari distribuitori de IT din Europa, Actebis GMBH. LASTING System a fost desemnata pentru a realiza reteaua de distributie pentru produsele Fujits[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Posibilitati de aplicare a metodei

Reteaua de distributie este axata in jurul brand-ului TARGA (PC, monitoare, notebook-uri, etc.). Binenteles, este disponibila toata gama de elemente standard care intra in componenta unui PC, firma bazandu-se pe suportul primit de la unul dintre cei mai mari distribuitori de IT din Europa, Actebis GMBH. LASTING System a fost desemnata pentru a realiza reteaua de distributie pentru produsele Fujitsu-Siemens. In ceea ce priveste software-ul, firma este in tratative avansate in vederea deschiderii unei reprezentante de vanzari si marketing in Germania, tara cu care are cele mai multe relatii de afaceri.
Principalele brand-uri pe care firma le propune pietei autohtone sunt: memorii Memory Card Technology, marca apartinand firmei daneze cu acelasi nume, una dintre cele mai mari din lume la ora actuala in acest domeniu. In privinta sistemelor si componentelor - TARGA, brand-ul firmei germane Actebis, numarul 4 european in distributie.

LASTING System este "Authorized TARGA Assembler" si "TARGA Dealer" pentru Romania. La PC-uri si servere - brand-ul Fujitsu-Siemens, unul dintre cele mai noi existente pe plan mondial, cu ambitii foarte mari atat la nivel mondial, cat si national. El se caracterizeaza indeosebi prin inalta tehnologie si o fiabilitate extrem de ridicata, trasaturi de baza ale culturilor germana si japoneza.
Furnizorii au fost atent selectionati din punct de vedere al calitatii produselor oferite. In mod cert, aceste brand-uri se vor impune de la sine.

LASTING System si-a creat o retea de parteneri in toata tara, inca de la inceputul existentei sale. Un punct important in castigarea acestor firme pentru colaborare a fost prezenta unui concept, un mod profesional in care s-au pus bazele cooperarii. Totul pe baza de contract, cu drepturi si obligatii, tinte si obiective, bonusuri si penalizari. Un alt punct esential a fost tratarea cu responsabilitate si respect a fiecarui client in parte.

Noul sediu din Bucuresti propune, pe de o parte, suport logistic imbunatatit pentru colaboratorii traditionali din capitala si oferirea acestui suport si firmelor din sud-estul tarii, pe de alta parte.
Totodata, biroul isi propune oferirea de solutii pentru "big accounts", cu protectia cuvenita pentru parteneri. Solutiile se vor baza in special pe produse Fujitsu-Siemens (pentru care s-a realizat un centru de competente in cadrul firmei) si TARGA.

LASTING System detine o pozitie puternica pe piata tehnologiei informatiei din Romania. La sfarsitul anului 1999, ea s-a situat pe locul 5 intre integratorii de sisteme informatice din tara. Firma detine numeroase certificari internationale. Colaborarea cu firme internationale de renume, precum Actebis GMBH, Siemens, Fujitsu, Biostar Microtech International Corporation si Memory Card Techology i-au facilitat obtinerea titlurilor Microsoft System Builder Program Partner, Intel Authorized Solution Provider, Microsoft Certified Solution Provider, includerea in Windows 2000 Hardware Compatibility List, precum si acordarea certificarilor ISO 9001/9002.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT

TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.