Politici de marketing restaurant Viena Caffe

3x puncte

categorie: Marketing

nota: 9.81

nivel: Facultate

In anul 2004, datorita amplificarii cererii pentru serviciile prestate de restaurant, firma include in oferta sa de servicii si serviciile de catering, de livrare a produselor comandate la domiciliul clientilor sau la biroul acestora. A fost totusi putin dificil la inceput, dar am aflat ca dupa o campanie promotionala de 3 luni, cererea pentru acest serviciu a crescut semnificativ. In prezent, ace[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Politici de marketing restaurant Viena Caffe

In anul 2004, datorita amplificarii cererii pentru serviciile prestate de restaurant, firma include in oferta sa de servicii si serviciile de catering, de livrare a produselor comandate la domiciliul clientilor sau la biroul acestora. A fost totusi putin dificil la inceput, dar am aflat ca dupa o campanie promotionala de 3 luni, cererea pentru acest serviciu a crescut semnificativ. In prezent, acest serviciu asigura firmei 40% din cifra de afaceri lunara a restaurantului.

Ce a avut un real success, referitor la activitatea acestui restaurant, a fost reclama cunoscuta sub numele de "reclama din gura in gura". Aceasta s-a intamplat deoarece numarul de locuitori din orasul Ploiesti este relativ mic, aproximativ 16,566 de locuitori. Acest gen de reclama, facuta gratis pentru firma de altfel, a fost cea care a avut cel mai mare success, care a prins cel mai bine la segmentul de clienti vizat.

Restaurantul "Viena Caffe" ofera un meniu cu mancaruri si bauturi deosebite, clientii avand posibilitatea de a alege dintr-o gama larga de produse ce pot fi servite in restaurant, acasa sau la birou.Restaurantul "Alexandra Cafe" ofera clientilor sai trei tipuri de servicii:servicii de alimentatie publica pentru clientii obisnuiti ai restaurantului;servicii de catering;organizeaza mese festive si de protocol, nunti, aniversari, fiecare cu meniuri speciale.

Din aceste considerente, restaurantul "Viena Caffe" are un meniu bogat ce urmareste preferintele actuale ale clientilor, meniul fiind de asemenea bogat in preparate romanesti si internationale, cu un continut redus de grasimi si colesterol, ale caror ingrediente sunt 100% naturale.Este renumit pentru calitatea si diversitatea preparatelor culinare-gustari reci si calde, supe, ciorbe, preparate calde, preparate la gratar, preparate din peste, produse de cofetarie, bauturi alcoolice si nealcoolice.

Societatea doreste sa atraga si sa satisfaca pretentiile a si mai multor clienti prin varietatea produselor culinare si sortimentele de bauturi disponibile. La Vienna Caffe, clientii au parte de delicii culinare realizate dupa retete internationale. Tabouli, fattoush, hummus, kibbee, kafta mishwe si multe alte specialitati inedite sunt oferite de reprezentantii Viena Caffe, singurul restaurant din Ploiesti care a introdus in oferta sa si un meniu libanez.

Preturile preparatelor traditionale libaneze sunt cuprinse intre 15 si 20 de lei.Restaurantul este creat atat pentru a deservi clientii la una dintre mesele existente in restaurant cat si la domiciliul sau la biroul acestora. Aici intervine activitatea de catering a restaurantului.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Marketing

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.