Planul operational si managementul afacerii

7x puncte

categorie: Management

nota: 10.00

nivel: Facultate

Forta de vanzare va fi examinata cu mare atentie de catre creditori / investitori. Ei vor sa vada modul in care intreprinzatorul isi abordeaza vanzarile si cum, prin organizarea acestui domeniu, este apt sa raspunda la intrebari de genul: cine va conduce forta de vanzare, ce pregatire si ce experienta are; ce metode de vanzare pot fi utilizate; cum va fi instruit personalul de vanzari; ce stimulen[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Planul operational si managementul afacerii

Forta de vanzare va fi examinata cu mare atentie de catre creditori / investitori. Ei vor sa vada modul in care intreprinzatorul isi abordeaza vanzarile si cum, prin organizarea acestui domeniu, este apt sa raspunda la intrebari de genul: cine va conduce forta de vanzare, ce pregatire si ce experienta are; ce metode de vanzare pot fi utilizate; cum va fi instruit personalul de vanzari; ce stimulente vor fi utilizate pentru echipa de vanzari; cum se vor trata reclamatiile clientilor nemultumiti.

b) Productia trebuie sa stea in atentia intreprinzatorului, mai ales ca el trebuie sa demonstreze si sa probeze in fata finantatorului ca este capabil sa organizeze acest important domeniu de afaceri. Aici se solutioneaza problemele de genul: care va fi calea de obtinere a produsului ofertat, care va fi fluxul de productie, ce utilaje vor fi necesare; cum va fi controlata calitatea; cum se va tine evidenta stocurilor; care este avantajul locatiei alese; ce materii prime vor fi necesare etc.

c) Personalul este resursa cea mai importanta intr-o afacere. Indiferent de valoarea ideii de afaceri, daca nu exista cineva competent care s-o puna in practica nu va avea nici cel mai mic rezultat.Planul operational trebuie sa arate ce persoane sunt necesare pentru desfasurarea afacerii, acordand atentie urmatorului gen de lucruri: numarul de angajati necesar, numarul de schimburi, programul de lucru, programul de pregatire si perfectionare a salariatilor, uniforma personalului etc.

d) Protectia impotriva riscurilor - acest element se apreciaza in functie de existenta unor polite de asigurare a activelor companiei, asigurare pentru raspundere civila, asigurarea pentru raspunderea profesionala etc.Planul operational va fi examinat cu atentie de catre un investitor / creditor interesat in functionarea afacerii. Echipa de examinare si mai ales specialistii in domeniul respectiv vor sesiza orice neregula, orice limita in organizarea operativa a afacerii.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.