Planul de afaceri

3x puncte

categorie: Marketing

nota: 9.78

nivel: Facultate

De foarte multe ori planul de afaceri este necesar la inceputul unei noi activitati. Si, de cele mai multe ori, o noua activitate presupune o investitie noua.A diminua sau a ignora aspecte conexe investitiei (de. ex. infrastructura de utilitati) sau de a o supradimensiona nejustificat (introducerea unor echipamente foarte scumpe, de lux) sunt greseli frecvente care ridica imediat semne de intrebar[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Planul de afaceri

De foarte multe ori planul de afaceri este necesar la inceputul unei noi activitati. Si, de cele mai multe ori, o noua activitate presupune o investitie noua.A diminua sau a ignora aspecte conexe investitiei (de. ex. infrastructura de utilitati) sau de a o supradimensiona nejustificat (introducerea unor echipamente foarte scumpe, de lux) sunt greseli frecvente care ridica imediat semne de intrebare (justificate) in mintea actionarilor, partenerilor, finantatorilor.

f. Proiectii financiare Proiectiile financiare nu sunt altceva decat anticipari/planificari pe viitor ale situatiilor financiare ale afacerii. Proiectiile financiare sunt modelari matematice viitoare ale bilantului, contului de profit si pierdere si a calculului de lichiditati pe baza carora se calculeaza eventual si anumite rate de profitabilitate a afacerii.

g. Anexe In cazul anumitor programe de finantare pot fi puse la dispozitia solicitantilor formate cadru specifice. Ca manager - intreprinzator trebuie sa-ti alcatuiesti planul afacerii . Putem introduce acele materiale care ne pot ajuta sa prezentam mai bine afacerea, ca de exemplu: certificate de studii/calificari ale echipei manageriale si ale resurselor umane, certificate de calitate, aprecieri de la clienti, aprecieri de la banca, detalii tehnologice sau constructive si orice alte materiale sau documente pe care managerul - intreprinzatorul le considera relevante in prezentarea propriei afaceri.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Marketing

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.