Plan de securitate si sanatate in munca

5x puncte

categorie: Economie

nota: 9.98

nivel: Liceu

Fiecare persoana angajata in desfasurarea Proiectului are indatorirea obligatorie de a se ingriji atat de propria protectie cat si de cea a persoanelor care pot fi afectate de actiunile sau omisiunile lor la locul de munca.Nici o persoana nu trebuie sa intervina, intentionat sau intamplator, cu o utilizare necorespunzatoare a vreunui obiect (echipament, dispozitiv, etc.) prevazut pentru securitate[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Plan de securitate si sanatate in munca

Fiecare persoana angajata in desfasurarea Proiectului are indatorirea obligatorie de a se ingriji atat de propria protectie cat si de cea a persoanelor care pot fi afectate de actiunile sau omisiunile lor la locul de munca.Nici o persoana nu trebuie sa intervina, intentionat sau intamplator, cu o utilizare necorespunzatoare a vreunui obiect (echipament, dispozitiv, etc.) prevazut pentru securitatea si sanatatea muncii.

Toti angajatii vor purta si vor folosi echipamentul de protectie corespunzator precum si instrumentele de lucru adecvate.
Angajatii vor raporta orice accident sau paguba produsa asupra proprietatii sau echipamentului, supraveghetorului sau persoanei raspunzatoare in cauza.
Toti angajatii sunt incurajati sa faca propuneri supraveghetorilor si inspectorilor, referitoare la imbunatatirea protectiei muncii.
2 & 151d321b nbsp; Implementarea planului de securitate si sanatate a muncii

Aceasta parte descrie aranjamentele generale de eliminare si controlare a riscurilor asociate Proiectului si, prin urmare, satisfacerea obligatiilor contractuale si promovarea standardelor acceptate de securitate si sanatate a muncii.
Orice sub-contractor angajat in desfasurarea acestui Poiect se va conforma dispozitiilor descrise in acest document si va coopera cuABC SRL la programul sau de prevenire a accidentelor. Pentru a asigura acest lucru va fi semnat un act aditional cu privire la problemele de securitate si sanatate a muncii.

2.1 & 151d321b nbsp; & 151d321b nbsp; Proceduri de lucru
Pentru acele activitati de constructie cu riscuri mai mari decat cele normale, in ceea ce priveste securitatea muncii personalului implicat, vor fi redactate proceduri de lucru scrise care vor fi atasate la "Instructiuni de lucru". Procedurile de lucru vor fi redactate de catre lucratorul desemnat pe linie de SSM aprobate de catre Managerul de Proiect si inmanate sefului de santier, cu precadere la debutul operatiei.

Toate procedurile de lucru scrise ar trebui sa identifice foarte clar obiectivul, succesiunea operatiilor, pericolele care pot fi prevazute, masurile de precautie si protectie cerute, toate acestea trebuind sa fie usor de inteles de catre personalul care va indeplini munca.
Pentru lucrarile da aranjare a gunoiului, riscurile posibile sunt evaluate in Anexa 16. De asemenea, echipamentul de protectie necesar pentru aceste lucrari este precizat in Anexa 15.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.