Plan de prezentare

1x punct

categorie: Management

nota: 9.65

nivel: Facultate

Organizatia Studentilor din Facultatea de Inginerie Mecanica si Mecatronica - OSIMM isi propune sa incurajeze studentii in participarea la proiecte si programe in cadrul facultatii, programe de voluntariat, team-building-uri pentru dezvoltarea lor socio-profesionala.

Organizatia Studentilor din Facultatea de Transporturi(OST), Promovarea actiunilor cultural civice ale studentilor (t[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Plan de prezentare

Organizatia Studentilor din Facultatea de Inginerie Mecanica si Mecatronica - OSIMM isi propune sa incurajeze studentii in participarea la proiecte si programe in cadrul facultatii, programe de voluntariat, team-building-uri pentru dezvoltarea lor socio-profesionala.

Organizatia Studentilor din Facultatea de Transporturi(OST), Promovarea actiunilor cultural civice ale studentilor (tinerilor) din Facultatea de Transporturi si de respectarea drepturilor care li se cuvin. Reprezentarea intereselor studentilor (tinerilor), indiferent de forma de invatamant, zi, masterat sau doctorat, in fata factorilor de decizie a Facultatii de Transporturi, Universitati Politehnica din Bucuresti, Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului in vederea dobandirii si apararii drepturilor culturale, sociale si economice.

Realizarea unitatii de actiune a tuturor studentilor (tinerilor) din cadrul Facultatii de Transporturi, pentru a contribui la promovarea si imbunatatirea vietii studentesti. Promovarea legalitatii si democratiei, principiilor competentei si valorii.

Ce ne propunem ?
Evenimentul presupune realizarea a unui bal, in cel mai important centru universitar din tara si anume Campusul Regie, bal organizat de catre cele 2 facultati din Universitatea Politehnica Bucuresti.
Prin intermediul site-ului oficial, www.ost.org.ro, www.unsr.ro, www.radio.unsr.ro, vom alcatui o baza de date cu toti participantii, evenimentul adresandu-se unui numar de aproximativ 800 studenti.

O noutate ar fi posibilitatea studentilor de rezervare a biletului pentru bal online, prin intermediul siteului evenimentului. Acest bal va beneficia de participarea a cel putin doua trupe de prestigiu, MC, DJ, concursuri de Miss & Mister, concursuri online sau de entertainment, punandu-se accent pe imortalizarea evenimentului.

Evenimentul va pune un accent deosebit pe mediul online, astfel incat :
- participantii se pot inscrie la anumite concursuri(votul anumitor spoturi publicitare, cea mai tare poza, cel mai tare bal, sondaje, s.a)
- cu doua zile inainte de bal, fiecare participant va primi un reminder al evenimentului, iar cu doua zile dupa bal, fiecare participant va primi un newsletter de multumire din partea sponsorului si al organizatorului

- fiecarui participant i se va face la intrare o poza, ce ulterior va putea fi downloadata de pe site
- toate noutatile cu privire la baluri vor fi prezentate zilnic online, cei mai fideli vizitatori fiind premiati
- In seara evenimentului, organizatorii vor purta tricouri inscriptionate cu sigla si logoul sponsorului. De asemenea, organizatorii pot distribui/vinde materiale ale sponsorului, tuturor participantilor la bal

- Organizarea concursului Miss&Mister se va face la standarde profesioniste, incluzand make-up artist, coregraf, creatori de moda.
- Concursurile(entertainment, prin sms,) s.a, covorul rosu si echipa de hostesses vor intretine intrutotul atmosfera de petrecere ce ii cuprinde pe participanti la acest gen de evenimente
- La finalul balurilor, vom face un Review a tot ceea a insemnat " Balul bobocilor 2011", ce va contine impresii, poze, sugestii, totul fiind imortalizat in presa scrisa, online, si in anumite reviste studentesti.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.