Plan de marketing

3x puncte

categorie: Marketing

nota: 9.34

nivel: Facultate

Serviciile de consultanta si asistenta pentru afaceri si management vor fi furnizate atat individual, la solicitarea clientului, cat si prin organizarea de expuneri si seminarii interactive organizate pentru grupuri de clienti. Specialistii societatii noastre recunosc importanta pe care invatarea continua o ocupa in formarea si dezvoltarea competentelor profesionale, inclusiv a celor manageriale. [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Plan de marketing

Serviciile de consultanta si asistenta pentru afaceri si management vor fi furnizate atat individual, la solicitarea clientului, cat si prin organizarea de expuneri si seminarii interactive organizate pentru grupuri de clienti. Specialistii societatii noastre recunosc importanta pe care invatarea continua o ocupa in formarea si dezvoltarea competentelor profesionale, inclusiv a celor manageriale.

Pornind de la aceste considerente avem in vedere dezvoltarea unui suport informatic de instruire si consultanta antreprenoriala la care sa aiba acces un numar cat mai mare de persoane.Clientii care aleg aceste metode moderne de instruire vor avea acces la informatii actualizate din domeniile mentionate si vor beneficia de reduceri substantiale de preturi la achizitionarea pachetului integral de servicii.

Calitatea si complexitatea serviciilor pe care le oferim, precum si valorificarea eficienta a experientei si pregatirii profesionale a specialistilor nostri reprezinta principala sursa a avantajului competitiv.Scopul in care a fost elaborat prezentul plan de marketing il reprezinta stabilirea unui parteneriat strategic intre S.C. Sportmark International S.R.L si S.C. Manager Expert S.R.L. societate recunoscuta ca lider zonal in domeniul activitatilor juridice, de contabilitate si revizie contabila, consultanta in domeniul fiscal, activitati de studii de piata si de sondaj, consultanta pentru afaceri si management.

Analiza mediului socio-economic local si zonal a scos in evidenta o nevoie acuta de dezvoltare a serviciilor de consultanta si asistenta in domeniul antreprenorial. La nivel zonal doar 15% din totalul firmelor infiintate in ultimii 2 ani au ca asociati tineri cu varsta de pana la 35 de ani.

Aceasta situatie si constatarea ca nici una din societatile cu activitate in domeniul antreprenorial nu au dezvoltat servicii care sa se adreseze cu precadere tinerilor ne-au determinat sa initiem o astfel de actiune.Pe tremen scurt vizam castigarea a jumatate din cota de piata prin aplicarea unui discount de 10%, ca apoi in 2 ani sa castigam "teren" prin amplificarea serviciilor de contabilitate.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Marketing

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.