Plan de campanie de relatii publice

5x puncte

categorie: Drept

nota: 9.82

nivel: Facultate

Proiectul este menit sa deomonstreze inalta importanta culturala is istorica a muzeului cu ajutorulul publicului tinta. Dorim sa recrutam noi clienti care sa ne recomande si altora, sa oferim informatii jurnalistilor, sa-I casigam de partea noastra pe nemultumiti..
Public-tinta sunt copiii si tinerii dar si persoanele mai in varsta. Structura programelor, gruparea lor pe categorii de var[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Plan de campanie de relatii publice

Proiectul este menit sa deomonstreze inalta importanta culturala is istorica a muzeului cu ajutorulul publicului tinta. Dorim sa recrutam noi clienti care sa ne recomande si altora, sa oferim informatii jurnalistilor, sa-I casigam de partea noastra pe nemultumiti..
Public-tinta sunt copiii si tinerii dar si persoanele mai in varsta. Structura programelor, gruparea lor pe categorii de varsta si modul interactiv de desfasurare au ca scop atat familiarizarea cu istoria naturala, stimularea gandirii, a imaginatiei, cat si, in ultima instanta, largirea universului cultural.

Marketingul si relatiile publice urmaresc construirea constiintei publice legata de muzeu, expozitiile sale si activitatile educationale in comunitate, dezvolta planuri de marketing si publicitate, in scopul atingerii unei audiente cat mai largi. Publicul, mediile de informare sunt beneficiarii serviciilor suplimentare oferite de muzeu, prin activitatile derulate in cadrul relatiilor publice.
2. Axa campaniei si relatiile publice

Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" se confrunta in ultimii ani cu o scadere a numarului de clienti care in timp va afecta si imaginea acestuia. Muzeul mentine de mai multi ani aceleasi metode vechi si ineficiente de a atrage un public care este in continua schimbare.Din aceste motive organizatia a decis sa puna accent pe atragerea unui public cat mai numeros prin schimbarea imaginii muzeului - aceasta reprezinta axa campaniei.Deasemenea ar trebui organizate intalniri cu membrii comunitatii pentru a rezolva diverse probleme, pentru prevenirea altora dar si pentru sugestii legate de lucrurile care ar putea fi imbunatatite.

Exponatele din cadrul muzeului vor fi promovate permanent astfel incat sa trezeasca mult mai mult interes decat o faceau pana acum.
Deasemenea sa va incerca achizionarea unor exponate cat mai rare si unice din punct de vedere al importantei istorice si culturale.
Se vor semna parteneriate cu cat mai multe muzee din toata lumea privind schimburi de exponate, schimburi de experienta realizate din schimburi temporale de angajati. Acest lucru este beniefic si pentru o imbunatatire/schimbare a mentalitatii. Se vor organiza o data la 1-3 luni (in functie de buget) diverse evenimente la care copiii sub 14 ani si pensioanrii vor beneficia de acces gratuit.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Drept

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.