Plan de amenajare a teritoriului Judetean Ilfov - reactualizare

5x puncte

categorie: Drept

nota: 9.86

nivel: Facultate

Amplasarea organizarilor de santier va evita zonele cu soluri valoroase.
Decaparea solului vegetal se va face in limita stratului necesar, iar depozitarea provizorie a pamantului excavat este recomandabil sa se faca pe suprafete cat mai reduse. Amplasamentul gropilor de imprumut va fi ales de antreprenor astfel incat impactul asupra mediului sa fie minim, iar dupa incheierea lucrarilor aces[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Plan de amenajare a teritoriului Judetean Ilfov - reactualizare

Amplasarea organizarilor de santier va evita zonele cu soluri valoroase.
Decaparea solului vegetal se va face in limita stratului necesar, iar depozitarea provizorie a pamantului excavat este recomandabil sa se faca pe suprafete cat mai reduse. Amplasamentul gropilor de imprumut va fi ales de antreprenor astfel incat impactul asupra mediului sa fie minim, iar dupa incheierea lucrarilor acestea trebuie reamenajate pentru a fi readuse la folosinta initiala.

Stocarea materiilor prime care intra in procesul de fabricare a mixturii asfaltice, a carburantilor, a diferitelor tipuri de deseuri se va face in recipiente speciale.O parte din deseurile rezultate din lucrarile de constructie vor putea fi reciclate si refolosite.
Deseurile rezultate, precum si ambalajele substantelor toxice si periculoase, vor fi depozitate in siguranta si predate unitatilor specializate pentru depozitare definitiva, reciclare sau incinerare.
Flora si fauna

Santierul in ansamblul sau, prin activitatea care se desfasoara in cadrul lui (trafic de masini grele, buldozere, statii de asfalt, statii de betoane etc.) genereaza emisii de poluanti si zgomot, avand un impact negativ complex, in mod deosebit asupra vegetatiei.
Ocuparea temporara de terenuri, poluarea potentiala a solului, haldele de deseuri, etc., toate acestea au efecte negative asupra vegetatiei in sensul reducerii suprafetelor vegetale si uneori a pierderii calitatii initiale.

Pentru constructia de 1 km de autostrada se apreciaza o ocupare in medie de circa 4 ha de teren.In aceste conditii, in unele zone lucrarile de constructie vor implica defrisari si taieri de arbori. Exista zone unde pentru constructia autostrazii vor fi necesare lucrari de taiere a arborilor din urmatoarele paduri (pozitia kilometrica este aproximativa):
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Drept

CAUTA REFERAT

TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.