Plan de afaceri infiintarea SC PC CLASS SA

3x puncte

categorie: Management

nota: 9.85

nivel: Facultate

Principalele tipuri de servicii sunt:
- Instruirea si atestarea cursurilor de WINDOWS si OFFICE (Word, Excel, Power Point, Outlook, Acces)
- Instruirea si atestarea cursurilor de WinMentor
- Instruirea si atestarea cursurilor de HTML
- Instruirea si atestarea cursurilor de C++ Professional

Piata potentiala, practic, nu cunoaste nici un fel de limitar[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Plan de afaceri infiintarea SC PC CLASS SA

Principalele tipuri de servicii sunt:
- Instruirea si atestarea cursurilor de WINDOWS si OFFICE (Word, Excel, Power Point, Outlook, Acces)
- Instruirea si atestarea cursurilor de WinMentor
- Instruirea si atestarea cursurilor de HTML
- Instruirea si atestarea cursurilor de C++ Professional

Piata potentiala, practic, nu cunoaste nici un fel de limitare, deoarece, serviciile pe care le oferim se adreseaza tuturor categoriilor profesionale si de varste, indiferent de nivelul de cunostinte detinut de persoanele interesate. Produsele sunt destinate celor trei mari tipuri de clienti: cei care nu poseda nici un fel de cunostinte si doresc sa se initieze in unul sau mai multe domenii, cei care au anumite cunostinte si doresc sa se informeze in continuare si celor care doresc sa devina experti intr-un domeniu.

Pregatirea profesionala a potentialilor clienti nu presupune neaparat studii superioare si nici cunostinte in domeniul informatic. De asemenea cursurile de instruire pot avea un program fix sau flexibil, in functie de posibilitatile de timp a celor care doresc sa le urmeze. Aceasta facilitate se adreseaza in special persoanelor care au deja un loc de munca si doresc sa se auto perfectioneze sau sa se reorienteze profesional.

Cercetarea de piata ne indreptateste sa intrevedem o evolutie puternic pozitiva in acest domeniu al instruirii informatice, deoarece piata romaneasca se afla intr-o dezvoltare exponentiala a domeniului serviciilor si in special a celor informatice. Un segment foarte important de piata il reprezinta cel al contabililor si celor care doresc sa se formeze si reformeze profesional.

De asemenea o cerinta foarte des intalnita in momentul angajarii o constituie cunoasterea macar a utilizarii Windows si programelor OFFICE. Avantajul competitiv il constituie calitatea serviciilor prestate de firma si in special certificarea in cazul absolvirii cursurilor, certificare in acord cu Ministerul Muncii si Protectiei Sociale.

Aspecte financiare
Infiintarea firmei presupune o investitie egala cu echivalentul in lei a 35.000$ cu o perioada de rambursare de 5 ani de zile si o dobanda de 15% anuala (conditii asigurate de Banca Romana de Dezvoltare). Capitalul social la infiintarea firmei va fi de 1.440.000.000 lei.
Profitabilitatea firmei se estimeaza ca firma sa atinga o rata a profitului de peste 27% anual, cu o cifra de afaceri de peste 30.000$.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.