Plan de afaceri BRD

3x puncte

categorie: Marketing

nota: 9.54

nivel: Facultate

BRD - Groupe Societe Generale este a doua banca a Romaniei, cu o cota medie de piata de 20%. Cu o capitalizare de peste 5 miliarde de euro, banca ocupa locul doi in topul companiilor listate la Bursa de Valori Bucuresti. BRD apartine unuia dintre cele mai importante grupuri bancare din Europa: Grupul Societe Generale. Banca are aproximativ 2.300.000 clienti si activeaza pe in principal pe trei pie[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Plan de afaceri BRD

BRD - Groupe Societe Generale este a doua banca a Romaniei, cu o cota medie de piata de 20%. Cu o capitalizare de peste 5 miliarde de euro, banca ocupa locul doi in topul companiilor listate la Bursa de Valori Bucuresti. BRD apartine unuia dintre cele mai importante grupuri bancare din Europa: Grupul Societe Generale. Banca are aproximativ 2.300.000 clienti si activeaza pe in principal pe trei piete: persoane fizice si IMM-uri (banca de retail), banca marilor clienti corporate si banca de investitii. Obiectivul BRD - Groupe Societe Generale este sa isi dezvolte intr-o maniera durabila activitatea pe toate cele trei piete. In acest sens, banca duce o politica de crestere durabila, bazata pe o imbunatatire continua a calitatii serviciilor, pe o dezvoltare selectiva a produselor si serviciilor sale si pe o extindere sustinuta a retelei sale de agentii.

Strategia de dezvoltare durabila a BRD se bazeaza pe cele 3 valori comune tuturor entitatilor Grupului Societe Generale: profesionalismul, inovatia si spiritul de echipa. Adaptand strategia Societe Generale specificului romanesc, BRD a ales sa sustina acele sectoare ale vietii culturale, sportive, sociale, completand imaginea de actor implicat activ in dezvoltarea durabila a societatii romanesti.

Bugetul de sponsorizare al BRD este alocat in cea mai mare parte parteneriatelor din domeniul:sport (rugby, tenis, ciclism); cultura (festivaluri nationale/internationale si manifestari traditionale de renume, concerte de muzica clasica, de chitara, de pian). Urmeaza proiectele de sprijinire a educatiei (licee/liceeni, universitati/studenti) si proiectele umanitare, care se adreseaza urmatoarelor categorii defavorizate:copiii fara posibilitati materiale, abandonati, copii cu handicap fizic sau psihic.

BRD a colaborat cu: Asociatia de Sprijin a Copiilor Handicapati Fizic din Romania; Organizatia Salvati Copiii - Festivalul Brazilor de Craciun; Asociatia Valentina; Fundatia Alianta pentru Persoane cu Autism; Fundatia Comunitatea Sf Ioan - Village Saint Jean; Fundatia Special Olympics Romania, persoane varstnice fara sprijin material sau familial. BRD a colaborat cu: Asociatia EquiLibre, Asociatia Speranta '96;adulti fara adapost. BRD s-a implicat alaturi de Asociatia Samusocial din Romania;sinistrati. BRD a alocat un buget de 400.000 RON in 2005 pentru ajutorarea sinistratilor din Banat.

Incepand din 2006, BRD - Groupe Societe Generale a alocat din bugetul de sponsorizare, fonduri speciale pentru sustinerea proiectelor destinate protejarii naturii si ecologizarii mediului inconjurator.Cea mai recenta actiune a fost "Ziua Curateniei", care face parte dintr-un ansamblu de actiuni dedicate Gradinii Botanice din Bucuresti. Evenimentul s-a desfasurat la initiativa studentilor de la Team Work, in cadrul programului "Gradina Bucurestiului" si a reunit aproximativ 150 de studenti voluntari.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Marketing

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.