Plan de afaceri - SC Zooprod

7x puncte

categorie: Economie

nota: 10.00

nivel: Facultate

Ne propunem ca in primul an de la punerea in functiune a
firmei sa creiem o clientela stabila,atingerea unei capacitati de productie de 50% si realizarea unei cifre de afaceri de 120 milioane lei pe luna, cu o rata a profitului de 20%.
In anul al doilea de functionare ne propunem sa largim volumul activitatii productiei care sa atinga o capacitate de productie de 75%, o cifra de af[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Plan de afaceri - SC Zooprod

Ne propunem ca in primul an de la punerea in functiune a
firmei sa creiem o clientela stabila,atingerea unei capacitati de productie de 50% si realizarea unei cifre de afaceri de 120 milioane lei pe luna, cu o rata a profitului de 20%.
In anul al doilea de functionare ne propunem sa largim volumul activitatii productiei care sa atinga o capacitate de productie de 75%, o cifra de afaceri de 180 milioane pe luna si orata a profitului de 25%. In anul al treilea ne propunem cresterea numarului de clienti prin mentinerea pretului scazut si prin calitatea oferita.Vom folosi un procent de 7% din veniturile nete pentru retehnologizare si pentru cresterea numarului de salariati ai firmei.

1.2 PIATA
1.2.1 CLIENTII
Pentru a atrage cat mai multi clienti si a sti sa ii pastram firma trebuie sa se prezinte in fata lor cu vitei din cele mai bune rase care sa prezinte o calitate superioara ,sa ii multumeasca atat calitatea cat si pretul.In prezent avem clienti atat din tara cat si din afara tarii.Cei mai fideli clienti sunt cei de la magazinele mari de desfacere a carnii(Metro, Billa etc),dar si abatoare din diferite judete.1.2.2PRODUSELE SI SERVICIILE OFERITE
Firma noastra ofera spre vanzare vitei pentru carne de cea mai buna calitate si din cele mai bune rase la pretul de 80000 lei Kg vitel viu,pretul incluzand si reducerea de 10%.

Pentru ca firma sa isi asigure vanzarile trebuie sa indeplineasca unele conditii privind :igiena, calitatea carnii animalului, conditiile de crestere si regimul de hrana.Intrucat pe piata interna si cea externa cererea de carne de vita este in crestere, iar servicile noastre au o calitate ce atinge standardul, vom fi siguri ca vom avea succes pe piata si ne vom extinde afacerea si mai mult.
Vinderea viteilor pentru carne se va face atat en-gross, unui numar limitat de clienti (spitale,abatoare,cantine,unitati militare),cat si an-detail magazinelor de desfacere acarnii.
Firma intentioneaza sa practice preturi cu 10% mai mici decat nivelul preturilor existente pe piata.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.