Plan de afaceri - Maraseea Tabacco

7x puncte

categorie: Management

nota: 10.00

nivel: Facultate

Nicotina - este una dintre nenumaratele substante care se gasesc in mod natural in plante ce contin azot si care sunt cunoscute sub numele de alcaloizi. Nicotina se gaseste n tutun si in cantitati mult mai mici, in alte din aceeasi familie, care include: rosiile, cartofii, vinetele si piperul verde. Nicotina este responsabila pentru senzatia distincta pe care o experimenteaza fumatorii atunci cand[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Plan de afaceri - Maraseea Tabacco

Nicotina - este una dintre nenumaratele substante care se gasesc in mod natural in plante ce contin azot si care sunt cunoscute sub numele de alcaloizi. Nicotina se gaseste n tutun si in cantitati mult mai mici, in alte din aceeasi familie, care include: rosiile, cartofii, vinetele si piperul verde. Nicotina este responsabila pentru senzatia distincta pe care o experimenteaza fumatorii atunci cand inhaleaza fumul.

Aditivi - arome sau alte substante care pot fi adaugate tutunului in scopul de a imbunatati si sustine calitatea gustului acestuia, ca sui pentru adaugarea caracteristicilor de gust care confera identitate produsului. Anumiti ingredienti adaugati pentru a spori aroma sau gustul tigaretelor printre care se numara si zaharul, cacao si chiar sucul de prune. Ca si in cazul acestor produse de consum renumite, formula aromelor reprezinta un secret de mare valoare.
Materiale auxiliare - sustin la propriu produsul iar in aceasta categorie intra: filtrul, foitele de tigara, cartonul si hartia pentru ambalat.

Gudron (tar) - un produs rezultat in urma combustiei tutunului, care este constituit din mai multe substante diferite si care poate fi masurat. Cand o tigara este fumata intr-o masina speciala de fumat, particulele de tutun produse sunt colectate de un filtru. Apa si nicotina sunt apoi extrase si masurate (conform unor metode definite de standardul ISO). Materialul care ramane pe filtru este definit ca gudron (tar).Ingredienti - sunt adaugati produselor pentru a intari arome (zahar, cacao) sau pentru a mentine produsul in conditii optime. Glicerina si apa mentin prospetimea tigaretelor dupa ce au fost ambalate.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.