Plan de afaceri-Pizza Hallo

5x puncte

categorie: Economie

nota: 9.84

nivel: Facultate

Plan de afaceri-Pizza Hallo
Produsul fabricat și oferit de firmă fiind un produs final, va fi realizat pe piață consumatorului și este orientat persoanelor de toate vârstele.

Plan de afaceri-Pizza Hallo
Piața aleasă de întreprindere este o piață în creștere, relativ nouă în republica noastră. Firma este unica firmă care prestează asemenea servicii în raza municipiului [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Plan de afaceri-Pizza Hallo

Plan de afaceri-Pizza Hallo
Produsul fabricat și oferit de firmă fiind un produs final, va fi realizat pe piață consumatorului și este orientat persoanelor de toate vârstele.

Plan de afaceri-Pizza Hallo
Piața aleasă de întreprindere este o piață în creștere, relativ nouă în republica noastră. Firma este unica firmă care prestează asemenea servicii în raza municipiului Chișinău. In viitorul apropiat, dacă veniturile de la activitatea vor spori, se așteaptă deschiderea noilor filiale în alte sectoare ale municipiului, precum și în alte orașe.

Plan de afaceri-Pizza Hallo
Dat fiind faptul că în municipiu nu există concurenți reali ai întreprinderii, cota pe piață va fi majoră (se așteaptă la 25-35%, aceasta mărindu-se respectiv odată cu poziționarea și pe alte piețe).
Pentru păstrarea și lărgirea poziției pe piață întreprinderea va adopta o strategie îndreptată spre:
-ridicarea calității produsului;
-lărgirea asortimentului produsului;
-ridicarea nivelului de deservire post-vânzare;
-stabilirea unii preț convenabil pentru toate păturile sociale.

Clienții potențiali ai întreprinderii sunt persoanele de toate vârstele, începând cu copiii de la 5 ani până la oamenii în vârstă. Totuși piața țintă a întreprinderii constituie persoanele vârsta cărora este între 15-40 ani.

Pentru ai determina pe clienții să cumpere produsele fabricate de întreprindere, conducerea va pune accentul, în primul rând, pe calitatea deosebită a serviciilor prestate, prețul convenabil, amabilitatea la îndeplinirea comenzii, noutatea serviciului și produsului. La toate acestea se mai adaugă faptul că produsele vor fi fabricate din materii prime ecologic pure.

Pentru început frecvența sunetelor de comandă a produsului va fi mică, aceasta din urmă majorându-se odată cu ridicarea image-ului firmei și afirmarea pe piața. De asemenea frecvența cumpărării se va deosebi de la o perioadă a zilei la alta, fiind mai mică în perioada zilei, apoi mărindu-se la sfârșitul zilei.

Produsele firmei vor ti distribuite direct consumatorului, în urma unui sunet de comandă. Distribuirea în raza pieței alese va fi efectuată timp de 20-25 min., produsele fiind livrate în condiții speciale, păstrându-se calitățile specifice.
Odată cu lărgirea activității și pieței de desfacere, se preconizează de a desface produsele și prin intermediul unei rețele de magazine de firmă.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.