Plan de Afaceri - SC HappyTour SRL

5x puncte

categorie: Management

nota: 7.49

nivel: Facultate

Bonusuri pentru fidelitate.
Satisfacerea clientilor este un proces de lunga durata care presupune multa atentie si efort iar pentru aceasta lucreaza intreaga echipa a agentiei noastre. “Cine pune astazi o samanta maine va culege un fir de orez” spune un intelept proverb japonez iar noi ne ocupam de fiecare client in parte, pentru ca odata revenit la agentia noastra sa beneficiez[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Plan de Afaceri - SC HappyTour SRL

Bonusuri pentru fidelitate.
Satisfacerea clientilor este un proces de lunga durata care presupune multa atentie si efort iar pentru aceasta lucreaza intreaga echipa a agentiei noastre. “Cine pune astazi o samanta maine va culege un fir de orez” spune un intelept proverb japonez iar noi ne ocupam de fiecare client in parte, pentru ca odata revenit la agentia noastra sa beneficieze de reduceri si facilitati care sa-i demonstreze cat de importanta este fiecare persoana in parte.

2.3. PREGATIRE SI CALIFICARE
Conducerea operativă a agenției de turism poate fi asigurată numai de către manageri care posedă brevete de turism. Condițiile obligatorii pentru obținerea brevetului sunt: cetățenia, pregătirea profesională (posesor al unui atestat de cunoaștere a unei limbi de circulație internațională, absolvent cu licență a unei facultăți cu profil de turism, activitate de minimum 3 ani în turism, iar pentru unele poziții, de minimum 5 ani).

Managerul va coordona ansamblul activităților care se desfășoară în cadrul unității.Pentru restul personalului angajat, nu este obligatorie o pregătire de specialitate, dar este preferabil ca majoritatea să aibă o calificare în domeniu.

2.4. STRATEGIA DE LANSARE SI RELATII PUBLICE
Ca orice mare companie agentia noastra va organiza un mare cocktail intr-un cadru select unde publicul va putea lua contact direct cu agentia noastra.

Locul ales, complexul Crown Plaza, reprezinta cel mai bine respectul deosebit pe care agentia il poarta clientilor sai. La aceasta lansare oficiala vor participa diverse personalitati din viata mondena, iar din randul acestora se vor alege cateva pentru a reprezenta imaginea firmei noastre.

Tot cu prilejul lansarii se va introduce si linia de produse promotionale care isi propun sa familiarizeze publicul cu ideea unei companii de turism accesibila tuturor.Dupa momentul lansarii si cel al inceperii activitatii, departamentul de relatii publice se va ocupa de mentinerea unei legaturi permanente cu clientii agentiei.

Scrisori de felicitare cu prilejul sarbatorilor, scrisori de multumire pentru incredere si altele vor pastra relatia dintre vanzator si cumparator. In plus, fiecare client va avea desemnat un colaborator al firmei care se va ocupa de informarea continua a clientului.

La intervale stabilite se vor organiza seminare pe teme de turism cu accesul liber, in care cei interesati pot afla toate informatiile de care au nevoie. De asemenea firma noastra va participa la toate manifestarile cu caracter similar pentru a se pune la curent cu ultimele tendinte in turism, si asta in interesul clientilor nostri.

Pentru cei care se bucura de facilitatile Internetului firma noastra a deschis o pagina de Web in care se pot accesa toate informatiile momentului. In afara de preturi, conditii si trasee pe pagina oficiala se pot gasi informatii despre zonele propuse, fotografii, traditii ale locurilor si multe alte lucruri pe care multi le gasesc interesante.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.