Plan afaceri intreprindere simulata

3x puncte

categorie: Economie

nota: 9.80

nivel: Facultate

Toate acestea vor conduce la formarea unei imagini pozitive despre afacerea firmei, concretizandu-se in castigarea unei clientele fidele, daca nu frecvente, dispusa sa cheltuiasca pentru a-si oferi un serviciu diferentiat.Achizitionarea frecventa a echipamentelor puse la dispozitie de firma noastra va da clientilor sai certitudinea unui serviciu deosebit.I.S. PRO-TEXTIL.S.R.L. se doreste a fi o fi[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Plan afaceri intreprindere simulata

Toate acestea vor conduce la formarea unei imagini pozitive despre afacerea firmei, concretizandu-se in castigarea unei clientele fidele, daca nu frecvente, dispusa sa cheltuiasca pentru a-si oferi un serviciu diferentiat.Achizitionarea frecventa a echipamentelor puse la dispozitie de firma noastra va da clientilor sai certitudinea unui serviciu deosebit.I.S. PRO-TEXTIL.S.R.L. se doreste a fi o firma care prin produselee pe care le va oferi sa schimbe imaginea despre toate societatile cu acelasi domeniu de activitate din Targoviste, prin aparitia unuia "mai altfel" decat celelalte.

Principalul scop al afacerii este de a reusi atragerea unei clientele fidele, si mai ales deosebite, chiar daca aceasta necesita timp si investitii ridicate.Strainii, functionarul "cu dare de mana", micii sau marii proprietari, intreprinzatorii de succes, intelectualii sau oamenii de cultura, toti acestia trebuie sa formeze in mare clientela societatii

I.S.PRO-TEXTIL.S.R.L.Pentru acest post este cea mai potrivita o persoana cu o varsta cuprinsa intre 25-30 de ani, dinamica, capabila sa asimileze rapid cunostintele si sa invete din greseli; sa aiba un caracter deschis, prezenta de spirit si sa prezinte, de ce nu, o infatisare placuta. Profesional este absolut necesar sa fie absolvent(a) al unei scoli, al unor cursuri de specialitate sau a unei institutii cu caracter economic, dar este recomandabil.

Ca importanta, al doilea dupa Manager va fi Asistentul Manager al societatii. Experienta va fi caracteristica sa principala, care va cantari in luarea hotararii de a fi angajat. Acesta va trebui sa fie absolvent al unor unor cursuri de specialitate si sa faca dovada priceperii sale in acest domeniu.Postul de economist, al treilea in piramida ierarhica, va fi ocupat de o persoana cu experienta, absolvent de Stiinte Economice.

Posturile in cadrul resurselor umane, pot fi ocupate de personal calificat , absolvent al unei Facultati de Administratie Publica sau absolvent al altor facultati.Posturile in cadrul departamentului de Marketing vor fi ocupate de concurentii absolventi ai Stiintelor Economice.Restul posturilor nu necesita personal cu o pregatire inalta, sa fie, totusi absolventi ai unui liceu de profil sau ai unor cursuri de specialitate.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.