Plan afaceri - Netexpert SRL

7x puncte

categorie: Economie

nota: 10.00

nivel: Liceu

Firma va fi amplasata in zona centrala a orasului Petrosani. Aceasta amplasare prezinta o importanta deosebita pentru firma, deoarece faciliteaza accesul populatiei la serviciile oferite de firma. Ca element suplimentar se poate preciza ca singura firma concurenta este situata intr-o extremitate a orasului, fapt ce constuie un element pozitiv pentru firma noastre.Produsele si serviciile firmei cup[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Plan afaceri - Netexpert SRL

Firma va fi amplasata in zona centrala a orasului Petrosani. Aceasta amplasare prezinta o importanta deosebita pentru firma, deoarece faciliteaza accesul populatiei la serviciile oferite de firma. Ca element suplimentar se poate preciza ca singura firma concurenta este situata intr-o extremitate a orasului, fapt ce constuie un element pozitiv pentru firma noastre.Produsele si serviciile firmei cuprind serviciile de Internet si realizare de pagini de Web, concomitent cu desfacerea unor produse alimentare (racoritoare, dulciuri) pentru clientii serviciului de Internet.

Serviciul de Internet va utiliza o retea de 15 calculatoare care vor fi legate la un computer de mare performanta (pe post de server). Acest computer va fi conectat la un Internet provider mare, care va furniza o rata de transfer de 1024 kbps. Aceasta viteza crescuta este posibila datorita introducerii unor linii de transfer a datelor prin fibra optica. Asfel viteza de transfer a datelor este foarte mare, viteza care coroborata cu pretul scazut de utilizare per ora sa genereze un flux crescut de clienti.

Se vor proiecta pagini web pentru firmele doritoare. Aceste pagini vor avea ca scop promovarea firmelor respective, prin intermediul unui "canal de publicitate imens", asa cum este adesea descris Internetul. Aceste pagini se vor realiza la cele mai inalte standarde posibile la ora actuala.Utilizatorilor de servicii net li se pun la dispozitie o serie de produse de consum alimentar (racoritoare, cafele, dulciuri etc.).3.2 Faza ciclului de viata a produselor (serviciilor). Conform unor studii realizate de revista Capital piata Internetului tinde sa devina o piata matura ca si cea a pietei realizarii de pagini web. Aceasta concluzie este generalizata la nivelul intregii tari si intregului mapamond.

3.3 Licente si patente folosite
Se vor utiliza licenta pentru sistemul de operare pentru cele 15 computere si server (acesta din urma are inclus in pretul de achizitie si pretul licentei) oferite de catre Microsoft Company, prin intermediul firmei Best Computers. Pretul per licenta (retail) este de 189$ (S.O. Windows XP), pe cele 15 licente platindu-se suma de 2.835 $. Aceasta suma se poate micsora datorita numarului mare de licente cumparate. Se va mai achizitiona si o licenta de Microsof Office Professional Romanian in valoare de 419 $, acest program cuprinzand si programul Front Page necesar realizarii paginilor web.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.