Piele grasa

3x puncte

categorie: Medicina

nota: 9.87

nivel: Liceu

Dermatologul Kenneth Neldner este de aceeasi parere. "Nu cred ca dieAZta are vreun efect, in orice caz, comunitatea medicala nu are cunostinta de asa ceva."mult decat o provocare.) Multi dermatologi recomanda sapunurile degresa te specializate pe diverse moduri de a actiona, inclusiv pe indepartarea peAZtelor aparute pe piele. Dar nu trebuie sa cheltuiti o multime de bani, spune dermatologul Kenne[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Piele grasa

Dermatologul Kenneth Neldner este de aceeasi parere. "Nu cred ca dieAZta are vreun efect, in orice caz, comunitatea medicala nu are cunostinta de asa ceva."mult decat o provocare.) Multi dermatologi recomanda sapunurile degresa te specializate pe diverse moduri de a actiona, inclusiv pe indepartarea peAZtelor aparute pe piele. Dar nu trebuie sa cheltuiti o multime de bani, spune dermatologul Kenneth Neldner. Chiar si cele mai obisnuite sapunuri usuca pielea destul de bine -- secretul este sa folositi sapun din belsug si realmenAZte sa frecati pielea, adauga el.

in continuare, aplicati substante astringente. Astringentele care conAZtin alcool sunt cea mai buna optiune.
Ca astringent eficient si ieftin, incercati extractul de hamamelis, care contine alcool si actioneaza bine. Astringentele fara alcool contin apa in cea mai mare parte si nu sunt atat de eficiente ca cele cu alcool, dar pot fi utile pentru o piele sensibila.
Dermatologii spun ca decat sa va spalati fata de mai multe ori pe zi, ceea ce o usuca si o irita, este mai bine sa aveti la indemana comprese cu subAZstante astringente si sa le folositi pentru a va curata fata.
Folositi ceaiurile din plante medicinale.

Orice planta astringenta va va ajuta sa indepartati luciul pielii grase, spune fitoterapeutul Douglas Schar. intre cele mai cunoscute astringente se numara ceaiul chinezesc, scoarta de stejar, scoarta de geranium si argintica. Preparati un ceai slab folosind una dintre aceste plante, lasati-1 sa se raceasca, strecurati-1 si aplicati-1 pe zoneAZle de piele folosind tampoane de vata.Un alt remediu simplu, adauga dr. Schar, este acela de a tampona, de caAZteva ori pe saptamana, zonele onctuoase cu un plic de ceai folosit. Aceasta sugestie nici macar nu necesita sa mergeti la vreun magazin.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.