Phree-ii si catholi-ii

1x punct

categorie: Istorie

nota: 9.83

nivel: Liceu

Toata lumea era educata la scoala intelepciunii, primind diferite grade de absolvire, dar incluzand toate aspectele constiintei. Era un sistem educativ infinit superior celui pe care il cunoastem astazi. Pe masura ce campurile energetice au inceput sa-si schimbe rotatia, societatea a cazut in declin. Oamenii continuau sa aiba o anumita putere, dar si-au pierdut intelepciunea izvorata din apropiere[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Phree-ii si catholi-ii

Toata lumea era educata la scoala intelepciunii, primind diferite grade de absolvire, dar incluzand toate aspectele constiintei. Era un sistem educativ infinit superior celui pe care il cunoastem astazi. Pe masura ce campurile energetice au inceput sa-si schimbe rotatia, societatea a cazut in declin. Oamenii continuau sa aiba o anumita putere, dar si-au pierdut intelepciunea izvorata din apropierea de centrul galactic. S-a creat astfel o uriasa polarizare a constiintei.

Noua constiinta sociala se indrepta catre intuneric. Luptatorii Luminii au devenit o rasa pe cale de disparitie. Evolutia celor doua polaritati a condus in cele din urma la aparitia a doua factiuni principale: phree-ii si catholi-ii. Phree este un cuvant francez care inseamna lumina. Cu alte cuvinte, phree-ii s-au identificat cu constructorii luminii, sau francmasonii. Catholi provine de la radacina "catolic", care inseamna universal sau integru. Ambele factiuni s-au nascut din scolile intelepciunii stravechi care au existat in Lemuria. La acea vreme, pe planeta domnea o "constiinta civica universala".

Toata lumea actiona la unison, pe o frecventa mai mult sau mai putin comuna. Aceasta constiinta sociala s-a fracturat odata cu marele cataclism, si astfel au aparut cele doua grupari. Yuga intunericului si-a inceput domnia odata cu aparitia a doua factiuni in locul unei singure fratii universale.In timp ce phree-ii se considerau constructori ai luminii, catholi-ii si-au exprimat aceeasi pretentie. In curand, cele doua grupari au devenit preocupate mai degraba de obtinerea controlului asupra constiintei planetare.

Phree-ii ii considerau pe universalisti o forta intunecata, asa ca au preferat sa-si pastreze independenta, cautand in secret adevarul. In realitate, ambele factiuni erau grupuri renegate provenite din aceeasi scoala a cunoasterii. Erau insa polarizate si se considerau in competitie una cu cealalta. Pe scurt, a fost un pas inapoi de la fosta constiinta universala care a domnit timp de o intreaga yuga a luminii. Asa s-au nascut sistemele religioase, care au condus la randul lor la acele procese iluzorii de abandonare a liberului arbitru si aderare la un sistem colectiv de convingeri. In aceasta atmosfera, phree-ii au emigrat in Egipt, iar catholi-ii in Italia, unde au creat Imperiul Roman.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Istorie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.