Particularitatile negocierii in diplomatie

7x puncte

categorie: Economie

nota: 10.00

nivel: Facultate

In primul rand, institutul se orienteaza catre oferirea de expertiza in domeniul relatiilor internationale prin intermediul diferitelor mijloace, cum ar fi: analiza strategiilor politice si lucrari de specialitate bazate pe domeniul relatiilor internationale si ale diplomatiei. Acestea sunt destinate utilizarii de catre Ministerul de Afaceri Externe sau oricare alta institutie fie ea publica sau p[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Particularitatile negocierii in diplomatie

In primul rand, institutul se orienteaza catre oferirea de expertiza in domeniul relatiilor internationale prin intermediul diferitelor mijloace, cum ar fi: analiza strategiilor politice si lucrari de specialitate bazate pe domeniul relatiilor internationale si ale diplomatiei. Acestea sunt destinate utilizarii de catre Ministerul de Afaceri Externe sau oricare alta institutie fie ea publica sau privata, din Romania sau straina.

In continuare, Institutul Diplomatic Roman se axeaza pe organizarea de cursuri de specialitate, atat de instruire cat si de specializare cu preponderenta dedicate membrilor Corpului Diplomatic si Consular, cu scopul de a asigura profesionalismul, responsabilitatea si competenta in misiunea de reprezentare a Romaniei in strainatate. Un obiectiv este si formarea profesionala a proaspetilor angajati din toate departamentele Ministerului Afacerilor Externe, precum si perfectionarea continua a altor angajati. Totodata, se vor organiza cursuri si pentru alte categorii de cursanti - functionari internationali, publici, personal al ambasadelor acreditate in Romania si alte persoane interesate.

In plus, Institutul Diplomatic Roman colaboreaza la organizarea de catre Ministerul Afacerilor Externe a concursului pentru admiterea in Corpul diplomatic si consular al Romaniei. In colaborare cu Arhivele Diplomatice ale Ministerului Afacerilor Externe, Institutul editeaza colectiile de documente diplomatice si memorialistice. De asemenea, un alt obiectiv il constituie refacerea Bibliotecii Ministerului Afacerilor Externe in cadrul unui centru de documentare in domeniul relatiilor internationale si diplomatiei menit sa devina pentru specialistii din domeniu o sursa de informare de un inalt nivel.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT

TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.