Paralizia si pareze ale nervilor periferici

5x puncte

categorie: Medicina

nota: 9.95

nivel: Facultate

in hemiplegie se vor masa zonele indicate pentru ambele membre superioare UHU inferioare, dupa caz. Masajele vor fi facute zilnic, timp de 30-40 de zile, llpoi se va continua cu 2 sedinte/saptamana, timp de 2-3 luni.Remedii naturiste: Foarte eficienta in tratarea paraliziilor s-a dovedit a fi (datina de oase. Mod de preprare: se pun 2 kg de oase sfaramate (oase de pasari sau/si animale) intr-o gal[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Paralizia si pareze ale nervilor periferici

in hemiplegie se vor masa zonele indicate pentru ambele membre superioare UHU inferioare, dupa caz. Masajele vor fi facute zilnic, timp de 30-40 de zile, llpoi se va continua cu 2 sedinte/saptamana, timp de 2-3 luni.Remedii naturiste: Foarte eficienta in tratarea paraliziilor s-a dovedit a fi (datina de oase. Mod de preprare: se pun 2 kg de oase sfaramate (oase de pasari sau/si animale) intr-o galeata de tabla, care se acopera cu un capac de lahla cu gaurele mici.

Se ingroapa pe jumatate in pamant o oala cu gura mai rpa decat galeata. Galeata cu capacul pus se asaza cu gura in jos in oala. De jur imprejur galeata si oala vor fi lipite cu un strat subtire de lut, iar in jurul oalei se va face un foc ce trebuie intretinut 24 de ore. Dupa aceasta perioada se indeparteaza lutul ramas, se ridica galeata cu capac cu tot. in oala ramane gelatina de la oase scursa prin gaurelele din capacul galetii. Aceasta gelatina se IMIIIC intr-un borcan si este pastrata la frigider. Cu ea va fi uns bolnavul in lui urile paralizate, de 5 ori/zi, timp de 7 zile.

Hrmiplegia este paralizia flasca sau spastica a unei jumatati de corp, datorata unei leziuni neurologice infectioase sau traumatice, situata in encefal sau in invelitul cervical al maduvei spinarii.
l'uraplegia este paralizia membrelor inferioare.
Masajul va fi facut o data/zi, timp de 30-40 de sedinte, apoi se va continua cu 2 sedinte/saptamana inca 4-8 saptamani.
in caz de paralizie a membrelor inferioare se va folosi si reteta de gelatina din oase care va fi aplicata pe coloana si membrele inferioare.
Intern :

infuzie de cimbru (Thymus vulgaris L.), 2-3 cesti/zi.
Extern : bai generale de rozmarin (Rosmarinus officinalis). Baile se vor face zilnic, baia va dura 15 minute, temperatura 37 C, timp de 7-10 zile. bai cu flori de fan: se fierb 1,5-2 kg de fan timp de 30 de minute, in 5 litri de apa, iar continutul se amesteca in apa de baie. Se vor face 14-21 de bai a cate 1-5 minute fiecare.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT

TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.