Organizatia UFO Romanian center

3x puncte

categorie: Economie

nota: 10.00

nivel: Liceu

Si acuma cateva din proiectele de viitor ale organizatiei UFORC
Obiectele zburatoare neidentificate au inceput , de multa vreme , sa intersecteze enigmatic arealul si viata pamantenilor . Mii de observari , de documente istorice , de marturii , de fotografii si de inregistrari video, precum si eforturle unor guverne de a impune un embargo al tacerii in jurul acestor obiecte si fenomene, dem[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Organizatia UFO Romanian center

Si acuma cateva din proiectele de viitor ale organizatiei UFORC
Obiectele zburatoare neidentificate au inceput , de multa vreme , sa intersecteze enigmatic arealul si viata pamantenilor . Mii de observari , de documente istorice , de marturii , de fotografii si de inregistrari video, precum si eforturle unor guverne de a impune un embargo al tacerii in jurul acestor obiecte si fenomene, demonstreaza cu certitudine ca OZN-urile reprezinta o realitate tulburatoare , cu manifestari mai fracvente si in mai multe locuri decat ne imaginam noi.

Nici tara noastra nu a fost scutita , mai ales in ultimile decenii , de vizita misterioaselor obiecte , ca drept fapt este bine venita o asemenea organizatie de dezbatere pe aceasta tema controversata . Pentru inceput vreau sa va anunt ca aceasta problema deloc de neglijat (ufologia) este foarte slab reprezentata in romania vorbind in comparatie cu alte tari specializate in domeniu precum ar fi de exemplu Statele Unite , care detin in special laboratoare si oameni de stiinta care se ocupa cu aceste treburi ! De tinut minte este faptul ca aceste mistere sunt tot mai multe pe zi ce trece , si mai presus de toate ar trebui sa ne ingrijoreze faptul ca sunt dovedite a fi adevarate ! In randurile care urmeaza a fi citite , va vom destainui cateva din proiectele de viitor UFORC .

Cred ca majoritatea oamenilor se intreaba cum se va putea desfasura activitatea centrului de dezbatere . In primul rand tin sa va spun ca comunicarea intre membrii , se face cu ajutorul chat - ului . Acest CHAT va gazdui doar persoanele implicate in dezbatere online , se vor desfasura doar discutii de specialitate , si se vor dezbate toate intamplarile legate de ufologie care se petrec in lume !

Intalnirea pe chat inca nu este stabilita cu exactitate deoarece mai asteptam membrii noi in organizatie .Toti membrii care apartin organizatiei UFO romanian center , trebuie sa aiba neaparat cunostinte in domeniul ufologiei , sa fie serioase , si sa ii intereseze in mod special treaba pe care o vor face ! Un plan care ramane cu siguranta in viitorul indepart este acela , de a face un turneu prin Romania , impreuna cu colaboratorii , prin locurile in care se semnaleaza aparitii OZN destul de dese , si bineinteles in toate locurile unde sunt fenomene neelucidate pentru a imortaliza pe pelicula aceste locuri misterioase !
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.