Organizatia Eurolines

1x punct

categorie: Geografie

nota: 9.90

nivel: Liceu

Membrii Eurolines ofera cele mai competitive preturi, fara taxe ascunse, taxele de drum fiind incluse in pret. Ne asigura ca: 'Ceea ce platesti este exact ceea ce vezi'.Organizatia Eurolines a dezvoltat pentru toti membrii sai standarde commune de Calitate armonizand vanzarile si conditiile de calatorie. Prin urmare, toti pasagerii de oriunde beneficiaza de acelasi nivel de calitate al serviciilor[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Organizatia Eurolines

Membrii Eurolines ofera cele mai competitive preturi, fara taxe ascunse, taxele de drum fiind incluse in pret. Ne asigura ca: 'Ceea ce platesti este exact ceea ce vezi'.Organizatia Eurolines a dezvoltat pentru toti membrii sai standarde commune de Calitate armonizand vanzarile si conditiile de calatorie. Prin urmare, toti pasagerii de oriunde beneficiaza de acelasi nivel de calitate al serviciilor.

Eurolines este partenera cu Octopustravel. Ghidurile lor sunt create de experti pentru a oferii informatii relevante si sfaturi de incredere tuturor clientilor ce vor sa-si petreaca intr-un mod cat mai placut vacantele. Ghidurile cuprind toate detaliile despre punctele turistice si de interes turistic, puncte de cazare si masa, limba oficiala, precum si vremea.

Eurolines ofera legaturi directe cu Ministerul Afacerilor Externe din toate tarile europene unde informatiile despre pasaport si viza sunt accesibile.Produsul Eurolines revolutionar este Eurolines Pas care ofera tuturor posibilitatea de a calatorii cu un buget flexibil intre orasele clasice ale Europei.

Eurolines Romania reprezinta un grup puternic ce include un numar mare de companii importante, care au ales sa isi ofere serviciile sub aceasta marca recunoscuta.Compania si-a castigat de la aparitia pe piata renumele unui partener puternic, fiind preocupata in permanenta sa ofere servicii de calitate clientilor si partenerilor.Eurolines Romania a reusit sa-si mentina in 2004 pozitia de lider pe piata turismului si a transportatorilor de persoane din Romania, previziunile financiare pentru anul in curs depasind 700 miliarde lei.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Geografie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.