Organizarea si petrecerea negocierilor la intreprinderea de comert Breezconfort

3x puncte

categorie: Economie

nota: 9.70

nivel: Facultate

Intreprinderea, dupa inregistrarea de stat, este persoana juridica si functioneaza pe baza legislatiei in vigoare a Republicii Moldova si Statutului susnumit. De asemenea, Breeze "Sistemele Climaterice" se prezinta ca un subiect economic independent cu dreptul de persoana juridica, care, in baza utilizarii bunurilor acumulate, produce si realizeaza productie, executa lucrari, presteaza servicii si[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Organizarea si petrecerea negocierilor la intreprinderea de comert Breezconfort

Intreprinderea, dupa inregistrarea de stat, este persoana juridica si functioneaza pe baza legislatiei in vigoare a Republicii Moldova si Statutului susnumit. De asemenea, Breeze "Sistemele Climaterice" se prezinta ca un subiect economic independent cu dreptul de persoana juridica, care, in baza utilizarii bunurilor acumulate, produce si realizeaza productie, executa lucrari, presteaza servicii si poarta raspundere pentru rezultatele activitatii sale economice. Intreprinderea dispune de bilant autonom si conturi in banci, are stampile cu denumirea sa.

Sediul Societatii se afla pe adresa - mun. Chisinau, str. Bucuresti, 60, of. 24. SRL Breeze "Sistemele Climaterice" dispune si de un oficiu pe adresa - mun. Chisinau, str-la Teatrului, 3. Totodata SRL Breeze "Sistemele Climaterice" este fondator al intreprinderii "Breezconfort" SRL, specializata in proiectarea, montarea, si activitatile de deservire tehnica a sistemelor de ventilare, conditionare a aerului, precum si a sistemelor termoenergetice si electrotehnice.
Volumul si structura capitalului statutar

Capitalul statutar al societatii constituie 619 dolari SUA care recalculat in lei conform cursului Bancii Nationale a Republicii Moldova la data de 15.03.1999 constituie 5400 lei.Capitalul statutar in intregime consta din investitii straine si la data inregistrarii au fost introduse in marime de 40%. 60% ramase au fost introduse pe parcursul a trei luni de la data infiintarii firmei din beneficiul ramas la dispozitia intreprinderii dupa achitarea cu bugetul.
Nomenclatura serviciilor prestate Breeze "Sistemele Climaterice" SRL este o intreprindere ce face parte din ramura "Constructii", aflata-n subordonarea Ministerului Dezvoltarii Teritoriului, Constructiilor si Gospodariei Comunale.

Scopul crearii Societatii constituie realizarea rezultatelor activitatii intreprinderii pe piata interna si externa si anume activitatea de comert si prestare a serviciilor in constructii, obtinerea venitului in baza acestor activitati. Firma Breeze "Sistemele Climaterice" SRL desfasoara urmatoarele genuri de activitati de baza:
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.