Organigrama Primariei Municipiului Brasov

1x punct

categorie: Economie

nota: 9.93

nivel: Facultate

PRINCIPALELE ATRIBUTII ALE CONSILIULUI JUDETEAN: Consiliul judet 20120n1324u ean este autoritatea administratie publice judetene pentru coordonarea activitati consiliilor comunale si orasenesti, in vederea realizarii serviciilor publice de interes judetean, si exercita, urmatoarele atributii principale: - adopta strategii, prognoze si programe de dezvoltare economico-sociala a judetului sau a unor[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Organigrama Primariei Municipiului Brasov

PRINCIPALELE ATRIBUTII ALE CONSILIULUI JUDETEAN: Consiliul judet 20120n1324u ean este autoritatea administratie publice judetene pentru coordonarea activitati consiliilor comunale si orasenesti, in vederea realizarii serviciilor publice de interes judetean, si exercita, urmatoarele atributii principale: - adopta strategii, prognoze si programe de dezvoltare economico-sociala a judetului sau a unor zone din cuprinsul acestuia pe baza propunerilor primite de la consiliile locale; dispune, aproba si urmareste, in cooperare cu autoritatile administratiei publice locale, comunale si orasenesti interesate, masurile necesare, inclusiv cele de ordin financiar, pentru realizarea acestora; - coordoneaza activitatea consiliilor locale ale comunelor si oraselor in vederea realizarii serviciilor publice de interes judetean.

Orasul Gyor / Ungaria
Gyor este situat la jumatatea distantei dintre Viena si Budapesta, la confluenta a trei rauri. Aceasta resedinta de judet este renumita pentru scolile sale, fiind un important centru comercial, industrial si cultural. Gyor a castigat recent "premiul Europa" datorita protectiei cladirilor istorice si a restaurarii vechiului centru baroc. In acest oras se organizeaza diverse festivaluri si evenimente sportive internationale, dispunand de o baie termala si medicinala, piscine, cat si centre de caiac si canoe.

Orasul Tampere / Finlanda
Este al treilea oras ca marime din Finlanda, avand o populatie de 200 000 locuitori. Orasul Tampere esre situat in partea sudica a Finlandei, de la 173 de km spre vest de capitala Helsinki. In Tampere se afla a doua mare universitate din Finlanda.

Orasul Holstebro / Danemarca
Orasul Holstebro are o populatie de 41 300 locuitori, iar suprafata sa este de 351 km2. Este cel mai mare si mai dinamic oras (din punct de vedere cultural, economic, industrial, al protectiei mediului, educatiei si turismului ) din nord-vestul peninsulei Jutland din vestul Danemarcei.

Orasul Leeds / Marea Britanie
Leeds este a doua autoritate locala metropolitana din Anglia, cu o suprafata de 552 km2 si 715 000 locuitori. Leeds a avut 240 de primari pana in 1897 cand Regina Victoria a declarat ca primarul - sau "Primul Cetatean" - trebuie sa fie numit "Lord Mayor of Leeds". Leeds a primit statutul de oras in 1893. Consiliul Local este condus de unul dintre consilieri, ales de catre consiliu.

Orasul Minsk / Belarus
Orasul Musashino se afla la periferia capitalei Tokyo, la 20 km distanta de centru si are o populatie de 131.000 locuitori. Printre cei 2.328 de locuitori straini se numara si 4 romani. Anul 1991 marcheaza inceputul relatiei de colaborare intre cele doua orase, Brasov si Musashino. Aceasta colaborare s-a concretizat, intre altele, prin infiintarea unui centru cultural japonez permanent la Brasov - Centrul Musashino Japonia.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.