Ordonanta privind managementul institutiilor publice de cultura

5x puncte

categorie: Drept

nota: 9.91

nivel: Facultate

) In cazul in care rezultatele evaluarilor prevazute la alin. (1) sunt negative, contractul de management inceteaza de drept, iar conducatorul institutiei publice de cultura asigura conducerea interimara pana la ocuparea prin concurs a acestei functii, pastrandu-si drepturile salariale prevazute de prezenta ordonanta numai in conditiile asigurarii indeplinirii tuturor procedurilor de predare-prelu[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Ordonanta privind managementul institutiilor publice de cultura

) In cazul in care rezultatele evaluarilor prevazute la alin. (1) sunt negative, contractul de management inceteaza de drept, iar conducatorul institutiei publice de cultura asigura conducerea interimara pana la ocuparea prin concurs a acestei functii, pastrandu-si drepturile salariale prevazute de prezenta ordonanta numai in conditiile asigurarii indeplinirii tuturor procedurilor de predare-preluare a activitatii institutiei.(3) In toate situatiile este interzisa asigurarea conducerii interimare a institutiei publice de cultura pentru o perioada mai mare de 60 de zile lucratoare.

(4) Pe durata interimatului, directorul general sau, dupa caz, directorul are dreptul sa efectueze doar cheltuielile necesare achitarii drepturilor salariale ale angajatilor institutiei publice de cultura, precum si actele de gestiune curenta, fara a putea angaja noi cheltuieli.(5) Angajarea de noi cheltuieli, altele decat cele prevazute la alin. (4), se poate face numai cu aprobarea expresa a ordonatorului principal de credite.

(6) Persoana al carei contract de management a incetat in urma unui rezultat negativ al evaluarii nu mai are dreptul sa se prezinte la un alt concurs pentru ocuparea unei functii de conducere la aceeasi institutie publica de cultura in urmatorii 5 ani, perioada calculata de la data incetarii contractului de management.
(1) In cazul in care rezultatul evaluarii prevazute la art. 6 alin. (1) lit. d) este pozitiv, conducatorul institutiei publice de cultura poate solicita, iar ordonatorul principal de credite poate aproba,

prelungirea contractului de management pentru o perioada cel mult egala cu perioada precedentului contract, dupa care se poate face o noua evaluare. (2) Prelungirea duratei contractului de management existent se poate face si prin modificarea unora dintre clauzele acestuia, cu aplicarea in mod corespunzator a prevederilor prezentei ordonante.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Drept

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.