Ordin pentru aprobarea formularului pentru inregistrarea accidentului de munca

7x puncte

categorie: Drept

nota: 10.00

nivel: Facultate

Fiecare accident de munca primeste cate un numar care se completeaza de catre intreprinderea si/sau unitatea care inregistreaza accidentul, in ordinea crescatoare a producerii accidentelor de munca (aceasta evidenta se va tine de la inceputul anului calendaristic, primul accident de munca produs de la inceputul anului va avea numarul 1). Numerotarea formularelor trebuie sa fie unica, pentru in[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Ordin pentru aprobarea formularului pentru inregistrarea accidentului de munca

Fiecare accident de munca primeste cate un numar care se completeaza de catre intreprinderea si/sau unitatea care inregistreaza accidentul, in ordinea crescatoare a producerii accidentelor de munca (aceasta evidenta se va tine de la inceputul anului calendaristic, primul accident de munca produs de la inceputul anului va avea numarul 1). Numerotarea formularelor trebuie sa fie unica, pentru intreprinderea si/sau unitatea economica respectiva!

In prima zona (delimitata de un I) se trece numarul de inregistrare al accidentului respectiv in evidenta unitatii.
In a doua zona se trece numarul persoanelor accidentate in cadrul accidentului respectiv.
In a treia zona se trece un numar care identifica formularul corespunzator fiecarei persoane accidentate.

Astfel, de exemplu, presupunand ca la un angajator s-a produs un accident colectiv de munca, cu 5 accidentati, iar in registrul de evidenta al accidentelor de munca din cadrul unitatii s-a ajuns la numarul 51, formuiareie (pentru accidentatii individuali din cadrul accidentuilui colectiv) vor fi in numar de 5, si vor purta numerele 51/5/1, 51/5/2, 51/5/3, 51/5/4, 51/5/5. Daca s-a accidentat o singura persoana, inregistrata la numarul 52 se va completa 52/1/1 iar daca s-au accidentat doua persoane, la numarul 56, fisele vor fi numerotate 56/2/1 si 56/2/2.

Se inscrie in clar denumirea completa a intreprinderii si/sau unitatii care inregistreaza accidentul de munca. Se adauga, in zona prevazuta pentru coduri, codul SIRUES al respectivei intreprinderi si/sau unitati si codul unic de inregistrare (sau codul fiscal).
. Judetul Se inscrie in clar denumirea judetului pe teritoriul caruia isi are sediul intreprinderea si/sau unitatea care inregistreaza accidentul de munca. Se adauga, in zona prevazuta pentru coduri, codul corespunzator care se ia din lista de coduri de judete existenta in instructiuni (acest cod este codul SIRUTA la nivel de judet).
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Drept

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.