Orasul de aur - W.H. Church

3x puncte

categorie: Geografie

nota: 9.33

nivel: Facultate

Inspre rasarit se intindeau Americile primitive. Partea din emisfera nordica fiind in buna masura acoperita cu gheata, a fost aleasa zona inalta si arida a podisului din regiunea sud-vest de unii, in timp ce altii au ales zona centrala de legatura si portiuni din partea sudica a Americii. De asemenea, la vest de pierduta Lemurie se intindea masa continentala a Asiei, din care o mare parte era inca[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Orasul de aur - W.H. Church

Inspre rasarit se intindeau Americile primitive. Partea din emisfera nordica fiind in buna masura acoperita cu gheata, a fost aleasa zona inalta si arida a podisului din regiunea sud-vest de unii, in timp ce altii au ales zona centrala de legatura si portiuni din partea sudica a Americii. De asemenea, la vest de pierduta Lemurie se intindea masa continentala a Asiei, din care o mare parte era inca nelocuita. Aceasta este directia in care s-au indreptat unele triburi lemuriene dispersate, care aveau sa formeze poporul unitar al intinsei tari Gobi - cunoscuta unora drept tara Mu.

Multi dintre acesti lemurieni au ratacit spre sud, stabilindu-se in ceea ce astazi este Indochina si Thailanda, in timp ce altii au luat-o in sus, prin China, catre fertila zona, pe atunci, care astazi ne este cunsocuta sub numele de Desert Gobi si Mongolia. Desi erau separati de mari distante, aveau sa ramina asemenea unui singur popor, timp de multe generatii de atunci.

Conducerea si-a gasit locul intr-un oras numit Orasul de Aur, construit in cimpia fertila Gobi. Acesta este locul unde si-a facut aparitia in carne marele conducator Mu, in acele zile in care cele cinci proiectii adamice patrundeau in viata oamenilor. Ni se spune ca aceste triburi, care isi gasisera un nou teritoriu, ce se intindea din Indochina pina in Mongolia, erau formate din clanuri separate de obiecte in evolutie, care se adunasera acum la un loc pentru un scop comun.

Prezentate drept entitati separate, sau suflete care se desprindeau singure de asocierea lor animala, erau proiectii care aparusera sub influenta celor denumite lemuri sau lemurieni; acum ei alesesera sa se constituie ca societate libera si fara clase, sub conducerea lui Mu, inteleptul lor conducator si datator de legi, fiind de asemenea respectat si ca profet.

In evolutia lor continua, triburile unite sub Mu si primii sai urmasi, desi la inceput aveau tendinta de a diferi considerabil ca statura si aspect, au capatat treptat aceleasi caracteristici fizice, care au ajuns in cele din urma sa fie asociate in mod obisnuit cu rasa galbena. Acestea includeau, pe linga pigmentatia deosebita, o anumita rotunjime a fetei, un nas mic si turtit, par negru si o inaltime relativ modesta, in comparatie cu celelalte rase.

Astfel de trasaturi caracteristice, de fapt, le gasim mentionate de Cayce in descrierea sub transa a unui descendent indochinez al imigrantilor originari din anul 9.026 i.Hr. - pina cind Muzuen, fiul si conducatorul ce i-a urmat lui Mu, care traise in mileniul anterior, pe vremea lui Ra si Hermes, este descris ca avind aproape sase picioare inaltime, ochi albastri, par auriu inchis si miini cu sase degete.

Aceasta ultima caracteristica genetica este posibil sa fi fost comuna la unii dintre lemurieni, desi mai tirziu s-a modificat genetic, in conformitate cu modelul adamic cu cinci degete. Eugenia, ni se spune, era o practica regulata in rindul popoarelor din tara Gobi, in timpul perioadei de formare a noii rase.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Geografie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.