Optimum Omega - ulei din peste

5x puncte

categorie: Medicina

nota: 9.93

nivel: Facultate

Acizii grasi sunt substante importante pentru buna functionare a structurilor cheie si sistemelor cheie din organism. Doua categorii de acizi grasi considerati esentiali pentru sanatate si anume omega-6 si omega-3 pot fi obtinuti doar din surse exterioare. In mod tipic, alimentele care contin sau sunt preparate cu ulei vegetal sunt bogate in acizi grasi omega-6 in timp ce principala sursa a acidul[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Optimum Omega - ulei din peste

Acizii grasi sunt substante importante pentru buna functionare a structurilor cheie si sistemelor cheie din organism. Doua categorii de acizi grasi considerati esentiali pentru sanatate si anume omega-6 si omega-3 pot fi obtinuti doar din surse exterioare. In mod tipic, alimentele care contin sau sunt preparate cu ulei vegetal sunt bogate in acizi grasi omega-6 in timp ce principala sursa a acidului gras omega-3 este pestele cu carne grasa. O alimentatie echilibrata ar trebui sa includa omega-3 si omega-6 in mod proportional.

Alimentatia moderna contine prea multe preparate grase prajite. Mai mult, nu este inclus in regimul alimentar consumul de peste, fapt ce duce la o crestere a nivelului de acizi grasi omega-6 cu o rata de 30:1 . Restabilirea echilibrului dintre omega-6 si omega-3 creste procentul acizilor grasi sanatosi din organism. Efectul benefic al acidului gras omega-3 asupra organismului este imens. Au fost publicate mai mult de 100.000 de studii stiintifice cu privire la efectele benefice ale consumului de peste si al uleiului de peste.

Omega-3 stimuleaza functionarea sistemului cardiovascular, cerebral si cel al raspunsului anti-inflamator natural al organismului. Efectele benefice ar fi stimularea sistemului imunitar, a sanatatii cardiovasculare, imbunatatirea functionarii si a mobilitatili incheieturilor, a sanatatii pielii. Nutritionistii recomanda consumul de peste pentru a restabilii echilibrul de acizi grasi esentiali din organism. Totusi, pestele proaspat nu este intotdeauna usor de obtinut (pestele din crescatorii nu contine atat de mult omega-3 ca si pestele din libertate).

In plus mai exista o problema, si anume, cresterea nivelului de toxine si metale grele prezente in carnea de peste din magazine. Specialistii recomanda ca femeile insarcinate sa nu consume anumite tipuri de peste. Optimum Omega dezvoltat de Pharmanex ne permite cel mai convenabil mod de a mari consumul de acizi grasi omega-3. Uleiul de peste ultra pur din OptimumOmega este extras din pesti crescuti in ape marine curate.

Optimum Omega este realizat dupa cele mai inalte standarde ale Procesului de garantare a calitatii 6S, care ne asigura ca nici un produs Pharmanex nu contine toxine daunatoare, produse contaminate sau metale grele. Optimum Omega contine de asemenea vitamina E pentru a pastra prospetimea produsului si a preveni oxidarea. Continutul de vitamina E si extractul de usturoi recomanda produsul in mod special pentru prevenirea problemelor cardiovasculare si pentru imbunatattirea functionarii sistemului cardiovascular.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.