Operatiuni de includere a planificarii traseului

3x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.87

nivel: Liceu

EURO este negociabil la cele mai multe banci unde si cecurile de calatorie EURO sunt disponibile. Privit din toate aspectele EURO este de fapt o moneda cu exceptia faptului ca actualmente nu dispune de bacnote sau monezi in circulatie care sa fie sustinute de rezervele unei banci centrale. Totusi, aceasta nu este o problema pentru afacerile de scara mare unde majoritatea transferurilor de actiuni [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Operatiuni de includere a planificarii traseului

EURO este negociabil la cele mai multe banci unde si cecurile de calatorie EURO sunt disponibile. Privit din toate aspectele EURO este de fapt o moneda cu exceptia faptului ca actualmente nu dispune de bacnote sau monezi in circulatie care sa fie sustinute de rezervele unei banci centrale. Totusi, aceasta nu este o problema pentru afacerile de scara mare unde majoritatea transferurilor de actiuni se fac electronic si numerarul efectiv implicat nu este vazut.

Plati executate in EURO, care potrivit tuturor scopurilor carora le sunt subordonate, sunt independente de oscilatiile pietelor financiare, oglindesc faptul ca, valoarea primita atunci cand esti platit va fi aceeasi cu cea pe care ai solicitat-o atunci cand ai cotat operatiunea. Acest lucru se intampla datorita faptului ca EURO are o valoare fixa raportata la un cos de valute, nefiind deci subiectul devalorizarii cu exceptia influentei ratei interne a inflatiei pentru o anumita tara in care este schimbat in numerar.

Taxele de feribot si anumite taxe de tunel se bazeaza in mod normal pe lungimea vehiculului care se deplaseaza.Aceasta este numai taxa de baza dar poate fi in plus o suprataxa valutara care este perceputa atunci cand cursul lirei sterline a scazut sub un nivel fata de anumite valute.
Aceasta este metoda de calculare a taxelor de baza. Un operator poate sa obtina discounturi care in mod normal functioneaza ca o scala de masurare in functie de banii cheltuiti cu compania de feriboturi, intr-o anumita luna. Multi carausi specializati vor obtine intotdeauna discountul maxim datorita volumului mare de trafic in care sunt implicati.

Deseori carausii cu activitate redusa de trafic nu vor fi eligibili pentru aceste discounturi si este posibil pentru ei sa contacteze "cluburile de export" care sunt in mod normal administrate de agenti maritimi ce pot acorda rate de discount preferentiale. Aceste scheme sunt de asemenea folositoare pentru carausii cu activitate mai mare de trafic care nu folosesc un anumit port dar doresc sa obtina acelasi sistem de discounturi.Aceste discounturi nu valoreaza nimic daca companiile de feriboturi isi rezerva dreptul sa adauge o suprataxa de 25% pentru transportul marfurilor periculoase. Trebuiesc facute reglementari anterioare cu operatorii feriboturilor pentru transportul acestui tip de marfa.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.