O speranta in lupta cu SIDA - Imunomod

1x punct

categorie: Medicina

nota: 9.84

nivel: Facultate

In loc de prolog
Cine o vede pe d-na Elena Ionascu, nu banuieste cata forta se ascunde in aceasta femeie. Maruntica de statura, cu maini muncite si privire de zana buna, ai spune ca te afli in fata Sfintei Vineri cea din padure, care vegheaza vietuitoarele din luminisuri si calatorii. Nici nu este departe aceasta comparatie, tinand cont de modestia, bunul simt si dragostea fata de oameni pe[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: O speranta in lupta cu SIDA - Imunomod

In loc de prolog
Cine o vede pe d-na Elena Ionascu, nu banuieste cata forta se ascunde in aceasta femeie. Maruntica de statura, cu maini muncite si privire de zana buna, ai spune ca te afli in fata Sfintei Vineri cea din padure, care vegheaza vietuitoarele din luminisuri si calatorii. Nici nu este departe aceasta comparatie, tinand cont de modestia, bunul simt si dragostea fata de oameni pe care le descopar pe parcursul discutiei noastre.

La cei peste 70 de ani pe care-i poarta semeata, debordand de vitalitate, doctorita pensionara Elena Ionascu vrea sa ofere oamenilor deznadajduiti, ce se lupta cu boala si moartea, o sansa: un medicament extras din creuzetele naturii, care da rezultate spectaculoase in SIDA, dar si in multe alte boli trupesti. Incurcat in itele incalcitului drum al omologarii, miraculosul IMUNOMOD isi asteapta cuminte pacientii, iar realizatoarea lui spera sa mai traiasca sa-l vada in farmacii.

O intamplare fericita
De unde pana unde - va veti intreba - un medic alopat ia calea naturismului si, mai ales, de ce? Ei bine, si doctorii sunt oameni, iar bolile nu-i ocolesc nici pe ei. Iar atunci cand tratatele de medicina nu-i ajuta sa-si gaseasca leac, apeleaza la resursele naturii.
"Aveam o rana foarte veche in nas, care nu se vindeca, orice tratament aplicam. O batranica, venita la dispensar cu nepotica sa, m-a auzit plangandu-ma de suferinta mea si m-a sfatuit sa-mi prepar o alifie dintr-o anumita planta.

Nu am dat prea multa importanta acestei intalniri; totusi, cand rana a inceput sa sangereze continuu, provocandu-mi dureri insuportabile, m-am apucat sa studiez din punct de vedere medical acea planta. Oprindu-ma la principiile active componente, mi-am dat seama ca le pot extrage prin alte procedee decat cel popular si am trecut la treaba... Am modificat si dozajul de principii active, cautand sa obtin un efect optim fara a influenta in mod negativ organismul.

Printr-un procedeu laborios, am reusit sa extrag din 6 kg de planta circa 30 grame de substanta activa. Am realizat astfel un ser injectabil, si dupa un tratament de scurta durata, rana mi s-a vindecat complet. Repetandu-mi analizele, am observat o adevarata a valorilor testului imunologic, care erau foarte scazute inainte de tratament. Atunci am inceput adevarata cercetare a acestui produs." Asta se intampla in anul 1982...

Anevoiosul drum al cercetarii
De atunci si pana in prezent, d-na Elena Ionascu si-a pus in slujba acestui produs tot timpul liber si putinele resurse banesti de care dispunea. Un adevarat tur de forta, intre programul de la dispensar, educatia celor cinci copii, treburile gospodaresti si munca de cercetare. Perfectionarea produsului s-a facut pas cu pas, in urma studiilor facute pe mai multe grupe de boli. Experientele pe cobai au evidentiat faptul ca, in cazul unor boli induse, tratamentul cu IMUNOMOD a regenerat functiile hepatice si renale si celulele sanguine. Institutul Cantacuzino si-a dat girul pentru acest produs, rezultatele fiind considerate foarte bune.

In 1992, aflandu-se in vizita la fiica sa - casatorita cu un arhitect din Italia - a putut face analize chimice sofisticate ale produsului (rezonanta magnetica, infrarosu etc.) la un prestigios institut de cercetare din Roma, iar specialistii italieni au aratat ca IMUNOMOD nu are nici un fel de toxicitate, nu este alergic si nu are efecte secundare, fiind tolerat foarte bine de organismul uman.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.