O piramida inalta de trei metri

7x puncte

categorie: Istorie

nota: 10.00

nivel: Facultate

Dupa: relaxata, cu furnicaturi in degete; aceste furnicaturi nu anuntau nimic bun, caci precedau de fiecare data crizele nervoase; acasa s-a simtit insa din ce in ce mai relaxata si a facut o multme de treburi pe care altminteri nu le-ar fi putut indeplini; seara era inca odihnita.
Toti vizitatorii, cu exceptia unuia singur, vor sa revina. Evident, aceste prime experimente nu sunt inca conc[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: O piramida inalta de trei metri

Dupa: relaxata, cu furnicaturi in degete; aceste furnicaturi nu anuntau nimic bun, caci precedau de fiecare data crizele nervoase; acasa s-a simtit insa din ce in ce mai relaxata si a facut o multme de treburi pe care altminteri nu le-ar fi putut indeplini; seara era inca odihnita.
Toti vizitatorii, cu exceptia unuia singur, vor sa revina. Evident, aceste prime experimente nu sunt inca concludente, dar speram ca in curand vom avea aici cateva sute de vizitatori care ne vor pune la dispozitie un material statistic semnificativ.

Trebuie in orice caz sublinat ca efectul energiei se instaleaza abia dupa cateva ceasuri. Va trebui deci sa ne adaptam metodele de cercetare acestei imprejurari.Relaxare, liniste, o senzatie de a fi in forma, de a avea forta sunt deocamdata valorile certe constate la o duzina de persoane. Vom folosi acesta piramida si pentru experimente legate de deshidratare, de cresterea plantelor, de incarcarea foliei de aluminiu, de imbunatatirea calitatii vinului si a produselor alimentare etc.
Ar fi pacat sa nu se utilizeze aceasta centrala de energie, situata sub cerul liber si primind energie, fara oprelisti, direct din cosmos, pentru a avea pe masa un vin mai bun.

Am fost intotdeauna de parere ca e bine sa imbinam utilul cu placutul.
Chiar inainte de aparitia editiei a doua a cartii de fata, piramida a fost transportata la Brasschat. Rita Leukes care are acolo un magazin de produse naturiste a asezat piramida in gradina ei, intr-un cartier linistit de vile. O grupa de lucru proprie se ocupa de cei care vor sa se relaxeze acolo.Pentru programari, puteti suna la: Carduwel, Wilhelminasingel, NL - Vessem, tel. 0031/4979-1500.
In afara de fenomenele pe care le-am prezentat la inceputul acestui capitol, s-au mai petrecut si alte lucruri ciudate.

O doamna suferind de boala lui Biirger (necroza unor zone perferice din cauza circulatiei deficitare) s-a asezat in piramida ca sa se relaxeze. Era foarte tensionata deoarece in saptamana care urma trebuia sa i se amputeze un deget necrozat din cauza lipsei de circulatie a sangelui. La plecare a luat cu ea o folie de aluminiu in care si-a infasurat degetul. Spre surprinderea ei si a medicului, degetul a crapat, dupa cateva zile, si a iesit din el o cantitate neinchipuita de murdarie. Dupa care degetul a revenit la culoarea normala.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Istorie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.