O descriere a Zonei 51

5x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.82

nivel: Facultate

Conform spuselor lui Lazar S4 este un complex aflat sub pamant , ce ocupa un intreg lant muntos . La inceput el a crezut ca lucreaza cu tehnologieavansata creata de oameni . Nu avea nici o lipitura observabila , nici un surub , nici un nit - sustinea Lazar . Totul avea marginile rotunde si moi . Ca si cum ar fi fost facuta din ceara incalzita si apoi racita . Nava avea hublouri , bolti si scaune m[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: O descriere a Zonei 51

Conform spuselor lui Lazar S4 este un complex aflat sub pamant , ce ocupa un intreg lant muntos . La inceput el a crezut ca lucreaza cu tehnologieavansata creata de oameni . Nu avea nici o lipitura observabila , nici un surub , nici un nit - sustinea Lazar . Totul avea marginile rotunde si moi . Ca si cum ar fi fost facuta din ceara incalzita si apoi racita . Nava avea hublouri , bolti si scaune micute , la doar 30 de cm de pamant .

Propulsorul avea marimea unei mingi de base-ball si emitea un camp antigravitational printr-un bol ce trecea prin centrul navei . Rapoartele pe care Lazar lea citit iau confirmat suspiciunile . Acestea surprinzator de multe informati despre OZN uri , printre acestea aflandu-se si fotografii ale autopsiilor facute unor fiinte mici cu capete mari si lipsite de par . Rapoartele sustineau ca fiintele proveneau din sistemul solar ZETA RETICULI . De asemenea era mentionat si un incident din 1979 , cand pasnicii precum si oamenii de stiinta au fost ucisi de catre extraterestrii .

Lazar nu sustine in mod categoric ca ar fi vazut extraterestrii in S4 , dar a vazut ceva ciudat . In trecere printr-o camera a intrezarit doi barbati in halate albe discutand cu ceva mic si cu mainile lungi . Doar am zarit ceva . Dar nu stiu ce putea fi spune Lazar . Acestea sunt afirmatii incredibile . Exista si cateva confirmari ale spuselor lui Lazar conform declaratiilor lui George Knapp care la interghievat pe Lazar la televiziune , mai mult de 12 persoane au aparut cu dovezi in favoarea spuselor lui Lazar .

Knapp detine o declaratie inregistrata a unei persoane ce a condus cateva programe militare din NELLIS . Aceasta afirma ca autoritatile detinea tehnologie extraterestra si chiar fiinte extraterestre inca din 1950 . Oricum aceasta inregistrare nu va fi facuta decat dupa moartea respectivei persoane . Nici un alt martor nu va aparea in public fiindui teama de urmari .
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.