Notiuni generale despre fatalism

7x puncte

categorie: Istorie

nota: 10.00

nivel: Facultate

Acestea 12 exemple din istoria romanilor, ne conving, ca armonia fenomenelor istorice, este prezenta in istoria poporului nostru, iar anii cruciali si importanti, apar nu haotic fara vre-o ordine, ci tocmai la timpul potrivit, conform Legilor Divine. Nici un fenomen calitativ, nu se va materializa inainte de a se sfarsi anumit ritm in concordanta cu sectiunea de Aur. De sigur, multi oponenti vor s[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Notiuni generale despre fatalism

Acestea 12 exemple din istoria romanilor, ne conving, ca armonia fenomenelor istorice, este prezenta in istoria poporului nostru, iar anii cruciali si importanti, apar nu haotic fara vre-o ordine, ci tocmai la timpul potrivit, conform Legilor Divine. Nici un fenomen calitativ, nu se va materializa inainte de a se sfarsi anumit ritm in concordanta cu sectiunea de Aur. De sigur, multi oponenti vor sublinia rolul hotaritor al maselor sau al liderilor in soarta popoarelor. Dar aceste 22 exemplele din istoria popoarelor, aduse ne permit sa depistam o logica in schimbarea fenimenelor istorice in societate.

Astfel din calculele de mai sus s-a apreciat ca perioada de schimbari calitative este cuprinsa dintre anul 2011 si 2013. Discrepantele anilor se poate de explicat prin aceea ca atat "nodurile" luate ca baza, cat si anii calculati sunt cu aproximatie de un an, fara a lua in consideratie lunile. Toti acesti ani 2011, 2012, 2013 sunt egali si se pot numi "noduri istorice" cu centrul in anul 2012. Pentru confirmarea anilor calitativi ramane de asteptat ca istoria reala a poporului sa deruleze conform Planului Divin, numai la sosirea acestor ani se poate de confirmat practic metoda de precalculare a "nodurilor istorice".

Si cum soarta popoarelor este predestinata, la fel si soarta fiecarei persoane are un ritm armonios, pe care il vom incerca sa-l depistam. Legile universale ale Sectiunii de AUR se rasfrang si asupra soartei oamenilor. Ca exemple, voi folosi vietile oamenilor eroi, bine cunoscuti, care au decedat, deci viata lor este relativ bine cunoscuta.
Ca "noduri istorice" se vor compara acei ani care au influentat o schimbare calitativa in viata persoanei analizate.

Cu parere de rau, nu cunoastem exact anul de nastere a lui Decebal - ultimul rege al dacilor, insa se cunosc ceva date despre viata sa. Astfel Decebal vine la putere in anul 87 si se sinucide in anul 106. Daca am suprapune comparativ segmentele vietii lui Decebal si Traian, vom vedea ca intersectia lor in viata politica, confruntarile au un rasunet pentru soarta lor.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Istorie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.