Norton commander

5x puncte

categorie: Informatica

nota: 9.91

nivel: Facultate

Optiunea se refera la configurarea utilizatorului. Pe ecran va fi afista in momentul apelarii, o fereastra continand diverse optiuni de configurare. Faptul ca activarea optiunii va deschide pe ecran un submeniu este indicat de cele trei puncte plasate dupa numele optiunii.
Caseta "Screen blank delay" (intarzierea pana la stergerea ecranului) intarzierea din momentul cand nu s-a mai folosit[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Norton commander

Optiunea se refera la configurarea utilizatorului. Pe ecran va fi afista in momentul apelarii, o fereastra continand diverse optiuni de configurare. Faptul ca activarea optiunii va deschide pe ecran un submeniu este indicat de cele trei puncte plasate dupa numele optiunii.
Caseta "Screen blank delay" (intarzierea pana la stergerea ecranului) intarzierea din momentul cand nu s-a mai folosit tastatura sau mouse-ul pana cand NC va sterge ecranul pentru a proteja tubul catodic. Putem alege numarul de minute de intarziere. De obicei este un minut pana la stergerea ecranului.

Caseta "Panel options" cuprinde optiuni pentru afisarea directoarelor si fisierelor si are urmatoarele optiuni:
a) Show hidden files - afiseaza fisierele care au atributul ascuns si nu sunt vizibile cu comanda Dir.
b) Ins moves down - apasarea tastei Ins determina marcarea unui fisier si deplasarea in jos pe numele fisierului urmator din fereastra activa.
c) Select directories - tastele Grey +, Grey -, Grey * vor selecta directoarele automat. In mod normal aceste taste se actioneaza numai in cazul fisierelor.

d) Auto change directory - daca cursorul din fereastra arborelui este deplasat pe diferite directoare, iar acest comutator este setat, in cealata fereastra va fi afisat automat continutul directorului. In caz contrar, pentru a afisa continutul unui director, este necesara apasarea tastei cand cursorul este pozitionat pe acesta.
Caseta "Other options" - contine urmatoarele 5 comutatoare:
a) Menu bar always visible(linia de meniuri vizibila permanent). In mod normal insa linia meniurilor este vizibila doar daca atunci cand este activat sistemul de meniuri .

b) Auto save setup(salvarea automata a configurarii). Daca va fi setat, atunci NC va retine orice modificare adusa configurarii sale pana la viitoarea redeschidere.
c) Left handed reset(mouse pentru stangaci). Inlocuieste functiile butonului stang cu functiile butonului drept.
d) Fast mouse reset(resetare rapida a mouse-ului). In cazul anumitor calculatoare, atunci cand se executa o comanda prin intermediul sistemului de operare, pentru reafisare NC sunt necesare cateva secunde pentru a micsora timpul de intarziere, setati acest comutator.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Informatica

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.