Norme interne PSI

5x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.81

nivel: Liceu

C. Centrala termica va fi supravegheata in permanenta de personal calificat,personal care are si obligatia ca periodic sa verifice etanseitatea traseului de gaz metan iar in caz de aparitia unor scapari are datoria de a anunta conducerea in vederea luarii celor mai grabnice masuri de remediere (oprirea alimentarii cu gaz metan,asigurarea unei ventilari corespunzatoare a acelui loc,interventia une[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Norme interne PSI

C. Centrala termica va fi supravegheata in permanenta de personal calificat,personal care are si obligatia ca periodic sa verifice etanseitatea traseului de gaz metan iar in caz de aparitia unor scapari are datoria de a anunta conducerea in vederea luarii celor mai grabnice masuri de remediere (oprirea alimentarii cu gaz metan,asigurarea unei ventilari corespunzatoare a acelui loc,interventia unei persoane calificate pentru astfel de lucrari).
D. In cazul aparitiei unui incendiu persoana care va observa prima acest lucru are datoria de a anunta imediat conducerea si de a actiona sistemul de alarmare in caz de incentiu:

1- persoanele numite sa actioneze in astfel de situatii vor asigura buna evacuare a personalului2- evacuarea si acordarea primului ajutor eventualilor raniti dupa caz oprirea alimentarii cu gaz
metan sau energie electrica a zonei incendiate si actionarea cu ajutorul mijloacelor P.S.I. din dotare, asupra incendiului.
3- conducerea are obligatia ca dupa caz sa anunte forurile superioare competente (pompieri,salvare, politie, Inspectoratul Teritorial de Protectie a Muncii ).E. Pentru prevenirea aparitiei unui incendiu salariatii au urmatoarele obligatii :

1- fiecare muncitor sa respecte aceste norme si sa-si insuseasca instructajul periodic P.S.I.2 - sa-si mentina locul de munca in perfecta stare de functionare iar la terminarea programului de lucru sa intrerupa alimentarea cu energie electrica a utilajului la care a lucrat.3- sa anunte imediat sefii ierarhici atunci cand observa cabluri electrice dezizolate sau incinse, organe de masina sau motoare supraincalzite.4- sa nu impiedice in nici un fel accesul la echipamentele P.S.I.din dotare sau a persoanelor implicate in stinderea incendiilor.

5- magazia va fi pastrata in conditii perfecte de ordine si curatenie.
6- electricianul are obligatia de a mentine tablourile electrice in perfecta stare de curatenie si functionare urmarind ca circuitele electrice sa nu fie suprasolicitate iar sistemele de protectie sa functioneze permanent. sa nu foloseasca improvizatii iar eventualele conexiuni sa fie facute corespunzator, sa nu prezinte urme de incalzire si sa fie izolate fata de o eventuala atingere accidentala.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.