Necesitatea reproiectarii manageriale la SC Mobins

3x puncte

categorie: Management

nota: 9.77

nivel: Facultate

Aceste mutatii sustin necesitatea schimbarii managementului in tara noastra. Implementarea unui nou tip de management este insa un demers de durata, ce necesita un efort amplu, calificat si convergent la nivelul agentilor economici si al economiei nationale in ansamblu, desfasurat cu aportul unor specialisti si bazat pe o strategie de modernizare si remodelare a managementului, aplicata in mod con[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Necesitatea reproiectarii manageriale la SC Mobins

Aceste mutatii sustin necesitatea schimbarii managementului in tara noastra. Implementarea unui nou tip de management este insa un demers de durata, ce necesita un efort amplu, calificat si convergent la nivelul agentilor economici si al economiei nationale in ansamblu, desfasurat cu aportul unor specialisti si bazat pe o strategie de modernizare si remodelare a managementului, aplicata in mod consecvent.

La nivelul unei organizatii, remodelarea sistemului de management poate fi o actiune destul de costisitoare si chiar riscanta, avand in vedere faptul ca aceasta presupune implicarea unor specialisti si impune o anumita metodologie care trebuie neaparat sa fie respectata. In majoritatea cazurilor, nerespectarea acestei metodologii, ca de altfel si remodelarea partiala a unor componente, nu a facut decat sa accentueze slabiciunile sistemului de management al firmelor care au incercat sa isi perfectioneze sistemul de management.

Se poate spune deci ca practica mangeriala romaneasca se afla intr-o "criza manageriala" , care paradoxal, nu poate fi depasita decat printr-o "schimbare de fond a managementului" . Calitatea acestuia este determinanta pentru succesul sau insuccesul economic si comercial al organizatiilor, pentru ascensiunea sau decaderea lor, si chiar a economiei nationale. Acesta este motivul pentru care schimbarea nu mai trebuie amanata, orice intarziere conducand la prelungirea starii de agonie sau chiar la faliment.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.