Motivarea functionarilor publici la locul de munca

5x puncte

categorie: Psihologie

nota: 9.80

nivel: Facultate

Sa-ti faca placere sa te trezesti dimineata sau noaptea si sa vii la serviciu. Satisfactii de ordin profesional, cariera si financiar. Sarcinile sunt stabilite in concordanta cu nevoile institutiei, competentele si abilitatile personale. Corespunde pregatirii profesionale si mediului in care angajatul are cunostinte temeinice. Un post in care dezvoltarea personala este asigurata, in care responsab[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Motivarea functionarilor publici la locul de munca

Sa-ti faca placere sa te trezesti dimineata sau noaptea si sa vii la serviciu. Satisfactii de ordin profesional, cariera si financiar. Sarcinile sunt stabilite in concordanta cu nevoile institutiei, competentele si abilitatile personale. Corespunde pregatirii profesionale si mediului in care angajatul are cunostinte temeinice. Un post in care dezvoltarea personala este asigurata, in care responsabilitatile sa fie pe masura pregatirii asigurate.

Postul reprezinta ansamblul obiectivelor, sarcinilor, autoritatii si responsabilitatilor care-i revin spre exercitare, in mod permanent, unui angajat. Pentru a avea un post bun este necesar sa fie asigurat un echilibru permanent si dinamic intre aceste caracteristici ale sale.
2) Ce asteptari aveti de la postul pe care il ocupati in prezent?
Sa ma ajute in calificarea - formarea pentru mai departe. Obtinerea unor rezultate concrete; imbunatatirea comunicarii cu autoritatile administratiei publice locale/centrale si societatea civila in scopul dezvoltarii unor proiecte cu impact masurabil.

Gasirea unor posibilitati de adaptare rapida la reforma in administratia publica. Realizari profesionale si financiare.
Obtinerea de informatii pentru postul respectiv; cat mai multa obiectivitate si precizie; asigurarea unor conditii cat mai bune de lucru; aprecierea de catre conducere a muncii prestate.
Cat mai multe realizari profesionale si materiale; aprecierea de catre colegi si sefii ierarhici; obtinerea cat mai multor informatii; posibilitate si oportunitate de avansare. Distribuirea mai echitabila a sarcinilor.

3)Politicile, practicile si valorile institutiei sunt in concordanta cu propriile convingeri si asteptari? Detaliati.
Se pune prea mare accent pe detalii si nu se acorda resurse pentru politici de ansamblu, iar practicile folosite sunt ineficiente. Datorita practicitatii in domeniu, adaparea la nevoile curente, toate sarcinile incredintate sunt rezolvate cu promptitudine.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Psihologie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.