Montauk Marte si alte conspiratii

5x puncte

categorie: Istorie

nota: 10.00

nivel: Liceu

Aceste colonii exista pe Marte din anii 1970. Publicul stie ca omul a ajuns pe Luna in 1969. De fapt, nemtii au fost primii acolo, in 1947. Iar noi, americanii, am ajuns pe Marte in 1962 cu o expeditie comuna SUA - URSS. Era 22 mai 1962. Filmul documentar "Alternativa 3" realizat de Anglia Television si difuzat in aprilie 1977, si care este disponibil daca stii unde sa-l cauti, arata totul exact c[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Montauk Marte si alte conspiratii

Aceste colonii exista pe Marte din anii 1970. Publicul stie ca omul a ajuns pe Luna in 1969. De fapt, nemtii au fost primii acolo, in 1947. Iar noi, americanii, am ajuns pe Marte in 1962 cu o expeditie comuna SUA - URSS. Era 22 mai 1962. Filmul documentar "Alternativa 3" realizat de Anglia Television si difuzat in aprilie 1977, si care este disponibil daca stii unde sa-l cauti, arata totul exact cum a fost. Arata chiar transmisia originala! Imaginile au fost transmise de camera TV aflata la bordul navei Explorer sn timp ce aceasta ateriza pe Marte.

Acolo s-au gasit multe artefacte. Exista numeroase orase complet distruse, ramasite de la civilizatia precedenta. Si desigur faimosul Sfinx si Piramidele de pe Marte despre care dr. Richard Hoagland povesteste in conferintele sale. Exista doua casete video plus o carte despre acest subiect. Ceea ce au gasit la suprafata indica o si mai mare prezenta in subteran. Si nu le-au adus cu ei, pentru ca nu aveau echipament corespunzator. Erau prea grele prentru a fi aduse.

Asa ca au transmis o cerere prin radio catre Pamant: "Credem ca exista instalatii subterane aici. Am gasit intrari sigilate. Ne puteti spune ce sa facem?" Ei bine, informatiile au ajuns la Montauk, de unde l-i sa raspuns: "Pai dati-ne niste coordonate pe suprafata planetei unde exista astfel de locatii" Ceea ce au si facut. Si le-au cercetat. Puteau ajunge oriunde cu tunelul timpului, si l-au folosit pentru a ajunge pe Marte, la coordonatele specificate.

La inceput nu au trimis pe nimeni. Au facut un tunel la acele coordonate, si, ca sa nu riste sa trimita pe cineva direct in stanca, au pus doar o camera video controlata de la Montauk. Au gasit acolo o caverna ii au trimis apoi si oameni. Eu si cu Duncan ne aflam in acea echipa. Eram prima echipa trimisa de Montauk pe Marte pentru a explora subteranele martiene. Si au mai fost si altii. Am fost acolo de mai multe ori. Am gasit o multime de artefacte, de ramasite. Am gasit un sistem de iluminat subteran care era inca functional, un sistem electric de alimentare. L-am gasit, l-am pornit si a functionat.

Nici urma de viata. Multe ramasite, dosare, inregistrari, artefacte religioase, toate aranjate ca intr-un imens depozit. Reporter: Materialul scris era in engleza? Al Bielek: Nu, era in alta limba. Nu era engleza. Duncan a reusit sa traduca o parte din el. Si eu l-am vazut, dar nu am putut intelege nimic. Si multe inregistrari si materiale au fost aduse inapoi (la Montauk). Apoi Duncan si cu mine am hotarat sa facem cateva cercetari pe cont propriu.

Dupa fiecare calatorie prin tunel, totul se inregistreaza: coordonate, informatii legate de operarea sistemului, totul. Si se poate regasi mai tarziu pe calculator. Si se poate folosi ca un fel de catalizator pentru o noua calatorie, fara sa mai fie nevoie de acel antrenament psihic si de scaunul de proiectie, poti coordona totul de la calculator, si sa deschizi tunelul la destinatia dorita pentru ca sunt stocate deja toate datele necesare conexiunii. Asa ca am fost de inca doua ori pe cont propriu pentru a vedea in detaliu ce se afla acolo.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Istorie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.